Jeg er gravid!

| GRAVIDITET

Oh, baby I´m preggers...

Jeg kan ikke tro det. Eller... nå kan jeg det, men ikke da jeg tok testen. Det var ikke det at jeg ikke visste at det kom til å skje, for det lå jo i planene. Men når jeg etter åtte år får min første positive graviditetstest, er det et relativt stort sjokk. Planlagt eller ei.

Ja, for det sekundet det står et plusstegn, to streker eller bare ordene "gravid" med fet skrift over testen - er livet ditt endret for alltid. Uansett hva som måtte skje. For i det sekundet, gror det et embryo i magen. Og det - DET er sykt det!

Det er nå femten uker siden jeg ble gravid. Og selv om jeg fant det ut ganske tidlig, fikk ikke familien vite det før på julaften. Datteren min på syv fikk vite det et par uker i forveien og var flink til å holde på hemmeligheten. Det var også hun som på julaften reiste seg opp for å holde tale for å fortelle at: "Jeg skal bli storesøster, mamma har en liten baby i magen"!

Så ja - JEG ER GRAVID! Og terminen er 24. juli.

I dag er jeg 15+1 uker på vei og sitter i sofaen med en liten kul på magen, skjult under litt ekstra magefett! Haha... who can deny it? Så langt har første trimester vært fylt av kvalme og spenning. Nå som jeg er inne i andre trimester føler jeg meg bedre, men kondisen er ganske så redusert. Jeg kjenner også at jeg er ekstra trøtt og har ennå litt kortere lunte. Det kan samboeren min skrive under på.

Nå har jeg ikke blogget på lenge. Men jeg tenkte det hadde vært hyggelig å oppdatere litt. Jeg har jo vært veldig spent på å dele denne nyheten, og nå som alle som bør vite at jeg er gravid vet det, kan jeg heldigvis puste lettet ut og dele nyheten med verden. Eller bare deg som leser akkurat nå (og det er bra nok bare det).

Da jeg var gravid med Tia hadde jeg allerede blogget flere år og delte det på bloggen allerede i uke 10. Det var jo veldig tidlig, så jeg er glad for at alt gikk så bra som det har gått! Men til nå har jeg vært på to ultralyder, jordmortimer hvor vi har lyttet på hjerterytmen (som var mellom 138 og 140). Så nå er vi innenfor den trygge sonen iallfall.

Heldigvis er vinteren i år mild, slik at jeg slipper å bekymre meg for glatt is og dårlig føre.

Så hva nå? Vi gleder oss alle til den ordinære ultralyden helt i starten av mars. Da får vi vite kjønnet på den lille babyen, og det blir så veldig spennende. Jeg har også lyst å ta dere med på det å lage barnerom og det å være gravid i studier og et fullt vikariat - ja, for jeg er like spent som dere på akkurat den delen!

Liker

Kommentarer

Mia
Mia,
Hei!
jeg er også gravid, kun 5+4 her da. Har lurt litt på dette med ultralyd. Hvor tidlig tok du det? Hvor tok du det? Takker for svar☺️
celinastamper
celinastamper,
Hei Mia! Gratulerer med graviditeten! ☺️ Jeg tok min første ultralyd med begge da jeg var rundt 10 uker! Da kan du på en måte se formen på babyen! Men allerede i uke 12 er den mye mer lik en baby! Jeg har tatt på SiV og den helseparken på Tolvsrød☺️👍
nouw.com/celinastamper
martineeljostveit
martineeljostveit,
Gratulerer så mye, gler meg til å følge deg gjennom bloggen frem over <3
nouw.com/martineeljostveit
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk! Gleder meg skikkelig til å dele😍
nouw.com/celinastamper
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @celinastamper

Instagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamper