En gave fra meg til deg!

| Hjem & interiør

Tirsdagens eksamen er overstått og i morgen har jeg min neste. Jeg er stresset, definitivt. Men etter eksamen i morgen roer alt seg. Den neste eksamenen etter denne er nemlig en hjemme-eksamen, og det er hundre ganger mer beroligende. I dag fortsetter vi også en Harry Potter maraton vi har hatt gående i noen dager nå. I dag så vi både Ildbegeret og har startet på Føniksordenen. ⚡Jeg hadde glemt hvor bra de filmene er. Tenk at det er ni år siden den siste filmen kom ut, det kan jeg nesten ikke tro!

Jeg vil også minne dere på at BGA Fotobutikk har skikkelig godt salg på postere og rammer nå! Som sagt i forrige innlegg har jeg posterne Female Lines I og Female Lines II. Mine er i størrelsen 70x100 og rammene kjøpte jeg på Bohus. Nå er det faktisk Black Week hos BGA Fotobutikk og bildene jeg kjøpte ligger ute til 35% rabatt nå. Men med koden celinastamper10 får du ytterligere 10% rabatt på disse jeg har valgt! 😍Rabattkoden varer fra i dag og fram til 2. desember, så vær rask!

Håper alle har en flott torsdagskveld!

Liker

Kommentarer

michelleeriksen
michelleeriksen,
Super mye fint!! 😃
nouw.com/michelleeriksen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @celinastamper

Instagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamper