Dagens frustrerende i-landsproblem...

| Hjem & interiør

Nei, nei, nei!

Skal jeg fortelle deg et frustrerende i-landsproblem jeg hadde i dag? Jeg skulle ta bilde av den nye krystallen jeg hadde kjøpt meg og fant ingen hvite flater å lage flatlay på. Det er bare flaut å dra fram det som et problem, men jo, det frustrerte meg grenseløst. Da jeg bodde hjemme hadde mamma og pappa fine glansfulle, hvite gulv og hvite vegger. Det gjorde alt mye lettere. Men jeg har jo malt hele stuen brunrosa og har lysegrå, gamle treplanker til gulv. Det funker faktisk ikke til noe.

Se dette innlegget på Instagram

Visste du at jeg elsker krystaller? Jeg har en hel haug hjemme, som jeg har med meg i lomma. De hjelper meg med å manifestere drømmene mine! 🔮✨ Dagens fangst er en olivenopal fra @villaalvetre! Den skal fremme velstand og overflod, hjelpe ved emosjonell utmattelse, er beroligende og fjerner frykt. Den er også fin ved kvinneplager som pms, mensensmerter og fødsel! 🪐 Alle trenger litt magi i hverdagen, og dette er min lille dose🧚🏻‍♀️

Et innlegg delt av Celina Stamper (@celinastamper) Feb. 13, 2020 kl. 6:50 PST

Jeg har jo lyst til å ta inspirerende bilder, og jeg vet at det kan gjøres på flere måter enn bare mot noe hvitt. Men kreativiteten min er veldig laber for tiden. Derfor har jeg blitt fast bestemt på å male barnerommet hvitt og gjøre det litt lysere. Den første tiden som babyer, bruker de jo ikke rommet en gang, så da kan jo jeg utnytte meg av fine, hvite vegger igjen. Haha, jeg ler av meg selv.

En annen ting som ga meg litt mer glede derimot, var å se alle de fine babyklærne som har begynt å akkumulere seg i den lille kommoden jeg har ryddet klar til det nye familiemedlemmet. Alle tror at jeg nå skal få en gutt (og det er inkludert to spåkoner, vel og merke). Så jeg føler meg faktisk trygg på å kjøpe litt mer "guttete" klær etterhvert også. Det blir utrolig spennende å få vite kjønnet den 5. mars (om babyen ligger riktig til da...).

Nå er jeg veldig klar for å legge meg til å sove, og gleder meg vilt til å våkne opp i morgen for å gi datteren og samboeren min en ekstra valentins-oppmerksomhet. Sov godt!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @celinastamper

Instagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamper