When in Riga

| Reiser & opplevelser

Hei dere! I går hadde vi en fantastisk første dag her i Rigas gamleby. Her er det fullt av Narvesen butikker og Rimi butikker, noe som tok meg litt på sengen (det virket så norsk!). Bygningene her er vakre, gamle og flere er bygd i Jugendstil. Vi har vært på hop-on hop-off bussene to ganger i går, gått tur i parken, sett fotballkampen mellom Liverpool og Leicester på fotball pub og kost oss masse. Tro det eller ei, så endte vi også opp på en Baltic Open beach volleyball kamp som var midt i sentrum her, det var ganske annerledes, men spennende det også!

I dag skal vi prøve å rekke en brewery tour og dyrehagen her nede. Vi skal også ta trikken til dyrehagen i dag, så det blir spennende å se hvor godt det går. Selv etter de to tour-bussene vi tok i går, er det fortsatt vanskelig å skjønne hva som ligger hvor her nede.

Når vi kom i går spurte vi faktisk om en upgrade av rommet, før vi i det hele tatt hadde sett på det. Vi ble upgradet til deluxe og fikk et fantastisk fint hjørnerom, men masse vinduer og god plass. Jeg skal ta noen bilder etter room-service har vært her i dag, for vi klarte ikke å vente med å dette ned i sengen etter reisen til bildene var tatt.

Nå må vi nesten løpe, men jeg tar med kameraet og gleder meg til å dele bilder med dere i kveld!

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Riga er så utrolig fint! Vært der to ganger ved juletider 🤗 Bare å nyte turen!
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
Ooo! Er sikker på at julen her er fantastisk 😃 Takk! Har du noen tips til steder eller ting vi kan gjøre? 😊
nouw.com/celinastamper
jgl
jgl,
Jaa, får veldig julestemning 😍 Kan virkelig anbefale restaurant «Rozengrāls», de har tema middelalderen. Spesiell mat, men utrolig fin og morsom opplevelse 😊
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
Skal sjekkes ut om vi får tid ☺️
nouw.com/celinastamper
jannebreland
jannebreland,
Kos deg så masse!! Herlige bilder ☺️
nouw.com/jannebreland
celinastamper
celinastamper,
Tusen Takk! Det gjør jeg ❤️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper