Washed Colours Haul

Contains affiliate links

Annonse

Det er år og dag siden jeg har skrevet et haul innlegg, så her kommer det! Jeg kjøpte et par ting i byen i dag, som jeg skrev tidligere - og jeg er sykt fornøyd. Har endelig fått tar i en dressjakke fra H&M som passer og er passende til flere årstider. Jeg fant også denne skjorte-vesten på H&M på salg, som var sykt fin. Jeg elsket fargen og passformen. Jeg kommer nok til å bruke den utenfor en t-skjorte og liknende, men den var også fin alene! Rammene er fra Søstrene Grene. Jeg elsker lys eik, så tenkte det var like greit å fortsette å kjøpe rammer jeg allerede hadde fra før. Lyset heter Seaside og er også fra Søstrene Grene.

Jeg gikk også til innkjøp av et gullbelagt sølvkjede til å være dåpsanhenget mitt på, som er et gullhjerte (noe nedbitt, da jeg brukte det som baby). Jeg tror de fleste glemmer å bruke smykkene de fikk til dåpen, men med bytte av kjedelengde, kan de fleste brukes som voksen også!

På Fredrik&Louisa kjøpte jeg også favorittparfymen min fra Calvin Klein ck2 (annonselenke), den var på salg til 199,- og det skjer sjeldent, så jeg kjøpte den uten å blunke. Jeg fikk også med en prøvestørrelse på Carner El Born, som er en veldig spesiell duft for begge kjønn. Det går egentlig ikke an å beskrive den annet enn at den lukter brent drivved... skjønner du?

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Så fine innkjøp <3
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
jannebreland
jannebreland,
CK parfymen 👌🏽 Jeg ELSKER den. Den går straks ut, så den må du bare hamstre hehe.
nouw.com/jannebreland
celinastamper
celinastamper,
WHAT... ?! Hvor har du hørt det, det er den verste nyheten jeg har fått i år!!!! 😟
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper