Velkommen til babyrommet

| Hjem & interiør, Ebbe

Reklame | AZ Design

Here is our baby boy nursery

Tenk at jeg ikke har lagt ut bilder av det nye barnerommet her på bloggen ennå? Dere får ha meg unnskyldt, som er så oppslukt i Instagram at jeg glemmer å oppdatere her inne. Men det nye babyrommet var klart for flere uker siden og vi er så himla fornøyde. Sengen fra Sebra heter Kili og er en limited edition modell som vi fant på Finn.no ved en (veldig heldig) tilfeldighet. Det var en gave fra mine foreldre til lille Ebbe, heldige oss! Jeg har også pusset opp den gamle Brio lekevogna som vi arvet av familie - så den har jo fått et helt nytt liv! Kommoden fra IKEA heter Björksnäs og er helt ny og ikke minst sykt lekker.

Et annet tips til barnerom kan være skrivetavler i glass under møbler til kontoret, der barnet kan tegne på en tavle framfor veggen (haha... sånt skjer!). De er forresten også magnetiske, så da kan man henge opp tegninger på dem!

Noe jeg kunne tenkt meg på rommet hans, eller i stuen er en god ammestol med armlener. Alle stolene vi har er uten armlener og leg kjenner at det kommer til å bli tungt i månedene framover. Drømmen hadde kanskje vært noe som denne i fargen Sement! Den hadde passet rett inn her siden den har såpass rette linjer og et skandinavisk design! Men denne stolen hadde vært sykt kul å ha to av i stuen også, for å erstatte de to brune svingstolene våre. Ahh... valgene er mange. Men siden jeg har hatt mye problemer med både rygg og bekken under graviditeten, så må jeg faktisk ha noe ordentlig komfortabelt, siden hverdagen min de neste månedene kommer til å bestå av å sitte og amme, i tillegg til å gå turer da!

Selv om Ebbe kommer til å sove inne hos oss så lenge jeg fullammer om natta, kommer vi nok til å bruke rommet hans mye om dagen, spesielt fordi vi både har skiftestasjon, kommode og leker der inne. Det er jo heller ikke feil om han tar ettermiddagsluren i den store senga og blir vant til den. Nå ønsker jeg alle en god kveld og hilser fra den lille mageboeren som beveger seg så fælt at jeg lurer på om han er på vei ut allerede, haha. La oss håpe han modner seg noen uker til, så gleder vi oss iallfall fælt til slutten av juli.

Psst... noe annet vi tenker på er noen ekstra utestoler til terassen. Da jeg fant disse stolene for restauranter, syntes jeg flere av de var supergeniale til uteplassen, spesielt de i plast. De har også andre restaurantmøbler på AZ Design, som kan brukes i hjemmet. Supersmart!

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
Så utrolig fint og koselig! 😊
nouw.com/anettet
emiliehelle
emiliehelle,
Herregud, for et nydelig rom<3
nouw.com/emiliehelle
carolinececilia
carolinececilia,

Så utrolig fint rom 😊

nouw.com/carolinececilia
HobbyMagi
HobbyMagi,

Så lekkert. heldige lille som får lov til å bo der inne.

nouw.com/hobbymagi

Instagram @celinastamper