Uken som gikk

Ukens opptur

Både det at jeg ble sammen med kjæresten min og hele helgen jeg var i Amsterdam og storkoset meg der, var virkelig to store oppturer denne uken. Jeg var også glad for at jeg fikk sendt macen på reparasjon, men det er litt nedtur at det tar to uker før den kommer tilbake. Det er kjedelig med tanke på at jeg skal laste inn bilder og lage innlegg her på bloggen fra Amsterdamturen, men jeg får heller lage et lite throwback innlegg når den er tilbake her igjen!

Ukens nedtur

Jeg ble stoppet i security-gaten på Schiphol flyplass og fikk en skikkelig breakdown. Jeg var så utrolig sliten etter all reising og helgen i Amsterdam og hadde glemt å putte posen med "liquids" utenfor kofferten. Problemet var at glidelåsen var revnet slik at jeg ikke fikk glidd den opp. Når vekterne ba meg åpne den og jeg ikke fikk det til, ville de klippe opp låsen og da begynte jeg å grine (sånn skikkelig!). Heldigvis kom en sterk vekter og hjalp meg å åpne den uten at kofferten ble ødelagt. Men jeg gråt så mye at jeg ikke klarte å stoppe, selv om vekterne var veldig snille og trøstet meg. Ikke alltid lett å reise alene (med venninne) når man savner familien sin og bare vil hjem.

Ukens musikk

Travelle - Cuba
DJ Khaled (ft. Justin Bieber) -
Sigrid - Schedules
Drake - In My Feelings
Bazzi (ft. Camila Cabello) - Beautiful
TØFL - Tunneler
Banks - Underdog

Ukens bilde

Ukens tanke

Jeg er så heldig som har blitt sammen med en så fantastisk gutt, som passer så godt på meg. Han gjør virkelig dagene mine så gode de kan bli, så jeg kan si jeg er på et godt sted i livet, hvor alt føles veldig bra!

Ukens kjøp

Ettersom jeg var i Amsterdam, kjøpte jeg jo mye fint på blant annet Lush, Primark og andre steder. Jeg tenkte derfor å lage et eget haul innlegg, hvor jeg viser dere alt jeg kjøpte - som naturligvis er favoritter. Er det av interesse, kanskje?

Ukens serie

Keeping Up With The Kardashians 15!!! Endelig har det begynt igjen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg digger å følge den familien. Folk kan si hva de vil, men jeg virkelig digger pågangsmotet og arbeidskraften dems! Hard working women, annet kan man nesten ikke si. 😃

Ukens outfit

Ukens gullkorn

På onsdag fortalte Tia meg "Jeg liker så godt stripene på magen din". Da ble jeg sååå glad, for hun har på en måte ingen tanker om kroppspresset rundt strekkmerker, hun bare syntes de var myke og fine! 😍

Liker

Kommentarer

alexandraflaa
alexandraflaa,
Kvalitetstid med kjæreste er alltid koselig, og et must i hverdagen!
nouw.com/alexandraflaa
celinastamper
celinastamper,
ja helt enig😍
nouw.com/celinastamper
Maiken Johnsen,
er så fint i amsterdam <3
www.maikenjohnsen.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
jgl
jgl,
Gratulerer med kjæreste, så koselig! ☺️ Heldig med amsterdam tur! Og veldig fine bilder av deg <3
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
tusen taaakk😍😍 så snilt!
nouw.com/celinastamper
Aaron,
Jeg er så glad på dine vegne, gratulerer!! Og la meg få påpeke hvor utrolig bra og glad du ser ut for tiden!!
okerari.com
celinastamper
celinastamper,
tuuusen takk! så snill du er! ❤️❤️ føler meg veldig bra også, så bra det synten😍
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper