Tuesday

| Reiser & opplevelser, Celinas tips & inspirasjon

En roooolig kveld...

Det var så utrolig befriende å være på hytta forrige helg. Jeg gjorde ikke stort annet enn å slappe av og gå en tur, men det å være borte fra byen man bor i, er jo en ferie i seg selv. Jeg har fått startet så vidt på bacheloroppgaven og bør vel egentlig jobbe hardere med det denne uken, for å rekke utkastfristen. Men en stor del av meg jobber særdeles bedre under litt press, spesielt når det kommer til skoleprestasjoner. 😳

Nå ser jeg på sesong 2 av The OA som nettopp har kommet ut. Jeg digget sesong 1 og den nye ser ut til å være enda bedre. Det er også gøy å følge med på den nye Blank-serien til NRK, forhåpentligvis er den også like bra som den andre.

I morgen skal jeg dra med et tidlig tog til Oslo for å rekke et frokostevent, før jeg skal møte venninnen min en tur. Det blir gøy å dra litt inn til storbyen igjen, dra en tur innom Lush og bare kikke meg rundt. Det er så sykt lenge mellom hver gang jeg er i Oslo, men siden jeg skal på et par presse-eventer framover, blir det litt oftere nå.

Dersom du har tips til kaféer med sjarmerende omgivelser (masse planter 🍃), må du gjerne sende meg et tips! Helst om de er økologiske, bærekraftige eller veganske - noe i den duren!

Liker

Kommentarer

vildekvalvik
vildekvalvik,
Elsker hyttelivet😍
nouw.com/vildekvalvik
celinastamper
celinastamper,
Ja, jeg også! <3 Det er noe magisk ved å ha en hytte langt vekk fra hjemmet sitt (eller... 1-2 timer hehe) som man kan koble ut ved!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper