Tropenatt og ferdig malt!

| Reiser & opplevelserContains affiliate links

God formiddag til dere fine som er innom bloggen min om dagen, det er skikkelig hyggelig å se at dere er innom og spesielt når dere legger igjen fine kommentarer, jeg blir så glad! I går ble jeg ferdig med stueveggen og jeg er skikkelig fornøyd. Det ble litt grisete og ikke helt rett og perfekt, men jeg skal prøve å rette opp i det! Vet noen hva jeg kan bruke mot malingsøl? Haha... prøvde varmt vann og zalo og det funket litt. Brukte en kniv for å skjære vekk litt også!

Nå har også pyntet med noen nye bilder som jeg gleder meg til å vise dere. Det blir skikkelig fint her nå! Forresten så brukte jeg bare et halvt spann maling på veggen i stuen, så jeg kommer nok til å bruke resten av malingen og den andre bøtten på soverommet mitt, bak sengen.

Dagen i dag ble brukt med Tia på stranden, da jeg skulle jobbe der i dag. Vi fikk heldigvis tatt oss en dukkert i samme slengen. Det var veldig gøy å vise Tia hva jeg jobber med da, og hun forteller selv at hun vil bli fotograf som mamma etter i dag. Det endrer seg sikkert i morgen, når hun får et nytt og bedre innfall.

I kveld skal jeg prøve å rydde for ørtende gang. Jeg mister energien kjempe fort om dagen og er helt slapp i varmen. Men hallo, det har nærmet seg 30 grader i dag, så det er ikke rart. I natt blir det tropenatt i Sandefjord - vet ikke om jeg skal le eller gråte! Heldigvis har jeg en kjellerleilighet som er litt kjølig, det kommer godt med.

Ha en fin kveld!

Liker

Kommentarer

Tone Wiksten
,
Fine bilder Celina. Likte spesielt det ene hvor Tia løper på stien.😍
celinastamper
celinastamper,
ja det er idyllisk😍
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper