Top Picks For the Fall

| Mote & tilbehør

Annonse Lindex annonselenker

Hey fall, you ´re my favorite!

Endelig er det høst, det var seriøst på tide. Nå er høst min absolutt favoritt årstid, ettersom man kan pakke seg inn i lag-på-lag med klær, lag-på-lag med tepper og ta lange, varme dusjer med god samvittighet. Jeg elsker å høre regnet slå mot vinduet, vasse i røde, oransje og brune blader og kjenne brisen stå mot ansiktet når man går tur. Deilig!

Derfor har jeg samlet mine top picks for denne høsten. Disse kan gå veldig fint med hverandre eller med noen av de andre høst-favorittene dine. Uansett er disse fool-proof. Du kan nemlig ikke gå feil med disse, for AW18 sesong moten. Jeg kommer definitivt til å klikke hjem noen av disse favorittene i dag, ettersom alle får veldig god rabatt frem til 16. september!

Veske klikk / Lue klikk / Vide bukser klikk (annonselenker)

Ullkåpe klikk / Øredobber klikk / Belte klikk (annonselenker)

Genser klikk / Bralette klikk / Skjorte klikk (annonselenker)

Vil du ha 15% rabatt på disse eller flere goodies fra Lindex? Da var du heldig! Kampanjen gir deg 15% rabatt på et helt kjøp, inkludert salgsvarer. Bruk rabattkoden Superweek18 i utsjekk på Lindex! (annonselenke) Pssst. Dersom du kun er interessert i å kjøpe en av de gode bh´ene, bruk koden bra1836 som gir deg 20% avslag på dem.

Liker

Kommentarer

Ellie,
Åh så många härliga plagg! Älskar den rutiga luvan!
www.citycatwalk.se
celinastamper
celinastamper,
Jaaa, kjøpte den jeg😍
nouw.com/celinastamper
Kamilla Haaland,
Så mye fint! Høstmoten er noe for seg selv <3
kamillahaaland.com
celinastamper
celinastamper,
Absolutt! Gleder meg til å bruke alt😍
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper