Tirsdagen vår i bilder

Tidligere i dag tok mamma, Tia og meg turen til byen for å kikke litt. Mamma fant en parfyme hun har sett på i flere måneder, og jeg fant en joggebukse fra 2nd one som var på 70% rabatt, så jeg måtte nesten bare ha den. De er sjeldent på så stor rabatt og jeg bruker dem ofte, så da var det en god investering. Vi satt oss også på en fransk café i byen som heter Maison Gabot. Der var det utrolig delikate søtsaker og brødene så utrolig gode ut. Jeg endte opp med en sitron tart, mamma tok en quiche med fire oster og Tia en stor skolebolle. Da de ansatte så at Tia mistet esken med resten av skolebollen sin i gulvet på vei hjem, fikk hun til og med en ny helt gratis. Det var skikkelig hyggelig av dem å yte så utrolig god service.

Etter vi var på café dro vi på lekebutikken for å kjøpe en pakke med Hatchimals til Tia. Hun elsker dem og har samlet dem en liten stund nå. Vi var glade for å se at sesong 4 var kommet i butikk, så nå fikk hun en helt ny sesong inn i samlingen din. Vi hadde også bestemt oss for at hun skulle klippe håret i dag, så da dro vi på Haircuts for å gjøre det. De er så flinke og rimelige der og Tia fikk både stripe, kjærlighet og velge en leke når hun var ferdig å klippe seg - utrolig hyggelig av dem!

Før og etter

Hun ble kjempe fornøyd med resultatet og nå føles naturligvis håret tykkere og sunnere ut. Hun hadde ikke vært hos frisøren på tre-fire år, så dette var veldig på tide. Det er kun jeg som har stusset henne på badet et par ganger siden det. Men det er jo så klart en helt egen opplevelse og følelse av velvære å være hos en ordentlig frisør som kan det hun driver med.

Denne joggebuksen endte jeg opp med. Jeg har tre liknende modeller i sort og grønn, men denne har gliselåslommer. Jeg elsker dette merket, fordi alle klærne er så sinnsykt myke i stoffet, da de er 92% bomull hele veien blant 8% elestan i stoffet.

Dessverre har jeg følt meg dårlig i hele dag. En konstant kvalme og noe som føles ut som at hjerner rister litt, uten at jeg helt får til å forklare dere følelsen. Det kjennes litt ut som om jeg har blitt truffet i hodet med en jernstang og at hele hodet vibrerer etter sammentreffet. Det hørtes kanskje ikke så bra ut, eller?

Jeg hadde egentlig tenkt til å rydde i garderoben i dag, men jeg utsetter nok det en dag eller to nå, slik at jeg klarer å fullføre det samme dag som jeg starter. Hadde jeg dratt ut klærne nå, hadde de nok ligget der en ukes tid uten at jeg hadde klart å gjøre noe mer med det.

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Så koselig og håper du er blitt bedre <3
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper