Tiden etter jeg var på TV

Finner du meg? Jeg er øverst til høyre! 😊

For to år siden var jeg med på noe av det kuleste jeg har gjort. Jeg var med i sesong 1 av Kjære Mamma på TV2 Livsstil (senere har episoden min gått over i sesong 2 episode 6, da de endret antall episoder i hver sesong). Opplevelsen av å være med på TV var utrolig spennende og det var også under den tiden bloggen min gjorde det best, jeg var på flest eventer og fikk mest medieoppmerksomhet. Nå i senere tid etter at jeg begynte på universitetet, har jeg fokusert mindre på medieoppmerksomhet, blogget mindre og ikke minst sett at jeg har andre prioriteringer som å være masse med Tia, og bruke mye tid på skole og jobb.

Tiden etter Kjære Mamma bød på mye oppmerksomhet og gjenkjennelse, noe jeg fortsatt får en del av som følge av episoden min. Positiv oppmerksomhet vel så merke! Det er veldig gøy å høre at folk har sett historien min som inspirerende å sterk, da jeg forteller om hvordan det er å være litt yngre mor og få barn som 16-åring, selv om det for meg alltid har vært en naturlig del av hverdagen.

Til å være en person som har utlevert meg selv og mine tanker på nett veldig mye, er jeg overraskende nok en person som takler negativ oppmerksomhet og kommentarer veldig dårlig. Mest fordi jeg aldri har hatt negative intensjoner mot noen og er veldig forsiktig med hva jeg sier. Jeg kan ikke fordra baksnakking av andre mennesker og mister respekten av folk som baksnakker andre til meg. Og når jeg har opplevd sånne hendelser mot meg selv, trekker jeg meg helt tilbake. Det er skikkelig destruktivt for personen jeg er, dessverre. Jeg skulle ofte ønske jeg var sterkere og så litt vekk fra folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å prate andre ned, men jeg blir fysisk kvalm av det. Det er kanskje en av grunnene til at jeg har trukket meg tilbake. Men lysten til å jobbe hardt for det jeg elsker, er sterkere - og jeg skal søren ikke la meg tråkkes på igjen.

Liker

Kommentarer

Joachim,
Du bør lære deg å ikke la deg påvirke av andre! 😊 På den måten er du alltid på ditt beste, også kan folk heller få lov til å dra deg opp istede for ned. De klarer kanskje å dra deg litt ned noen ganger, men det ikke så mye når du begynner å mestre det. Søk opp på engelsk så står deg nok ett par tips som treffer deg. Hater selv når folk baksnakker folk, men jeg sier bare at det der bør du ikke gjøre.
multiartisten.no
celinastamper
celinastamper,
Ja det er en dårlig greie jeg har med meg selv, må bare lære meg å ikke bry meg om det!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper