Tacorama Tirsdag + Unboxing video?

| Mat & Helse

I går hadde vi skikkelig deilig Tacorama her i leiligheten, eller taco tirsdag, som datteren min kaller det! Vi koste oss masse med mat og barne-tv. Når Tia hadde lagt seg la vi oss for å se på The Innocents, en Netflix serie som er utrolig spennende. Den er spilt inn i både Skottland og Norge, og Trond Fausa blant flere norske skuespillere er med! Hvor kult er ikke det?!

Forresten! I dag fikk jeg en STOR pakke fra Lush Cosmetics og jeg lurte på om jeg skulle filme en unboxing for dere? Om dere ønsker å se videounboxing, kan dere svare nedenfor - for jeg klarer snart ikke å vente mer med å åpne den! Jeg kommer også til å ta bilder av produktene, slik at jeg kan bruke bildene (når de fortsatt er nye) i anmeldelsene jeg lager.

Vil dere se Lush unboxing på video?

Det hadde vært veldig gøy å lage en YouTube kanal (eller jeg har jo det, men videoer) igjen. Jeg gjorde det før, men klarte ikke å være meg selv og var alt for klein, dessverre. Men dersom dere vil ha videoer, lager jeg det mer enn gjerne. Jeg må bare finne "min greie" igjen og være meg selv 100%. Nå jukser vi litt med middager siden vi koser oss med McDonalds og ser på Labyrint på NRK. Jeg elsker det programmet nesten mer enn sekåringen, haha!

Ha en fin kveld videre!

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så deilig med tirsdags taco og kos <3 Har stemt 😊)
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
Ja, det er digg! Takk 😃
nouw.com/celinastamper
deveny,
God mat 😊
www.deveny.no
celinastamper
celinastamper,
Jaaa, taco er digg 😃
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Taco er godt 😊 og ja lag video allltid kjekt å se unboxing videoer 😉
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja, ikkesant? Da kommer det ganskle straks 😉
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper