Tabu Talk: Mensengrensen

| Tabu Talk

Er det noe som irriterer meg grenseløst, så er det når jeg sier ordet mensen eller nevner noe i sammenhengen og at det fører til at folk grøsser rundt meg eller føler avsky. For hva er vel eklere enn det mest normale, forutsigbare og kuleste fenomenet i verden? Det er nemlig en grense når det kommer til det å snakke om mensen. Grensen går nettopp der at den ikke skal prates om. Nei. Ikke nevnes, ikke refereres i noen sammenhenger og ikke deles. Ingen vil høre om det, se det eller vite om det.

Personlig syntes jeg mensen er ganske greit. Jeg lever jo med det hver måned, som nesten alle andre jenter på denne jorden - og vi har ikke noe annet valg enn å proppe igjen det blodige hullet av skam vi har i oss. Og nei: jeg er ikke mest irritert over dem som irriterer seg over at det blir nevnt. Jeg er irritert over at det koster mange tusen kroner i løpet av livet for å holde alt dette i sjakk. Tamponger og bind koster en formue i løpet av livet... ja for å være eksakt bruker en kvinne 11 000 bind eller tamponger i løpet av livet. Dersom en pakke koster rundt 30 kroner, vil det tilsvare 330 000 kroner (et årsverk for mange). Min lifehack er så klart å bruke en menstruasjonskopp, mer om det HER.

Det er jo faktisk ganske frustrerende at folk ikke heller vil høre om det. Jeg føler faktisk noen ganger at jeg har lyst til å dele litt mer enn andre ganger, men det er jo ikke sosialt akseptabelt i det hele tatt. Jeg skulle virkelig ønske folk som ikke takler temaet bare forstår at det er normalt og ikke en rar hobby eller et ekkelt rituale, haha! Det er bare blod. Og vi kan ikke noe for det.

Er det OK for deg å høre når noen prater om mensen?

Liker

Kommentarer

Jeeaa
Jeeaa,
Lenge leve ærligheten! Knall innlegg! 😃
nouw.com/jeeaa
celinastamper
celinastamper,
Maiken Johnsen,
jeg snakker om mensen hele tiden jeg hehehhe. mange blir store i øynene!
www.maikenjohnsen.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
viktig det! å normalisere det❤️
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
licela
licela,
hahaha jeg kunne ikke brydd meg MINDRE. aner ikke hvor mange som har hørt om rare mensen detaljer fra meg, eller hørt om tampongene mine. hahahaha
nouw.com/licela
celinastamper
celinastamper,
hahha så bra😂😂
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper