summer favorites

Contains affiliate links

Annonse

Det er noen ting i livet mitt som er en gjenganger i det daglige, som blant annet solbrillene mine fra LeSpecs eller øredobbene mine fra Glitter (som har hatt æren av å sitte i ørene i minst to måneder nå). Den røde skjorten min fra Lindex er også utrolig fresh nå på sommeren, utenom at knappen over brystene virkelig ikke vil sitte fast (lover jeg skal tre til med en sikkerhetsnål etterhvert).

Andre favoritter er for eksempel noen av seriene jeg har sett i det siste. The Rain på Netflix og Lost in Space har vært de to beste seriene jeg har sett i år. Også følger jeg selvfølgelig blank.p3.no religiøst, så jeg får med meg alt som skjer til enhver tid der. Blank er virkelig en god serie for min aldersgruppe og enda bedre og mer relevant enn hva Skam var for min del (men ja, var blodfan av Skam da det holdt på og...). Og hvor ironisk er det ikke at hoveddelen av sommerfavorittene mine er ting man gjerne gjør under dyna i senga med popcorn og en datamaskin?

Jeg skal ikke legge skjul på at min sommerfavoritt når det kommer til klær er jumpsuits. I år er det første året jeg har slått til med tre ulike jumpsuits med lange ben. Favoritten min er denne fra Lindex, som er helt fantastisk i stoffet, utrolig flatterende og passer kroppen min perfekt og som tilpasser seg formene mine! Vesken fra Mango var jeg også veldig fornøyd med, ettersom den minner meg om en basket bag, samtidig som at den er litt liten og formbar. Det er bare en smule irriterende de første dagene, da den har et verre røytebehov enn katten min.

Parfymefavoritten min har lenge vært ck2 fra Calvin Klein (affilatelink) som er en frisk, tre, citrus, pære- og musky duft for begge kjønn. Jeg har mest smaken for unisexparfymer, ettersom jeg elsker den skogaktige lukten. Jeg har også funnet igjen en gammel favoritt, nemlig Chanel Chance eau Fraiché, som er en liknende unisex, men litt tyngre duft.

Jeg kan heller ikke glemme bokfavoritten min A Brief History of Time! Denne boken har vært min sommerfavoritt så langt. Jeg er ikke ferdig med den, men leste den hver dag i Hellas og syntes den gir mye god lærdom til en som meg, som elsker universet.

NLY Beach / Betty bikinioverdel med halternecck (annonselenker)☀ Illustrasjonsbilde av den ideelle sommerkroppen 2018 (kødda, EVO gir deg selvtillit kan du forstå)

Sist, men ikke minst må jeg jo nevne treningssenteret jeg befinner meg på (innimellom, jeg lover). Jeg har trent på EVO flere ganger i uken siden februar (med en liten pause da jeg dro på ferie) og er sinnsykt fornøyd med EVO. Heldigvis har jeg en kampanjekode til dere som vil teste det ut for en veldig rimelig penge. Med den kan dere trene ut Juni for kun kr 49,- og få med kartleggingstime med PT som har en normalpris kr 359,-/mnd. Ingen bindingstid, men én mnd. oppsigelsestid. Tilbudet varer til 20. juni 2018! Trykk her dersom du vil ha supertilbudet! Personlig går jeg ofte til en PT på EVO Helseparken og jeg er skikkelig fornøyd med oppfølgingen fra han. Jeg trener som regel en 25 minutters økt en gang i uken med han, og 1-2 ganger utenom det.

Bikiniene fra Nelly er definitivt favoritter da! Her finner du favoritt overdelen min, og favorittunderdelen min som jeg har både i svart og rød. Ovenfor på bildet har jeg på en bikinioverdel fra Aerie som har en litt god og luftig kløft, for å si det pent, haha! Men det så ut til st den ikke var på siden lengre, så jeg tagget den andre bikinioverdelen jeg brukte i samme settet, bare fra Cubus. Betty bikinioverdelen satt utrolig godt på meg som har litt større bryster, så den kan jeg anbefale om dere vil slippe sideboobs i sommer (den finnes også i svart).

Håper dere kanskje fant noe dere likte her også! Jeg må forresten bare beklage dersom det er litt designendringer inne på bloggen her, litt for ofte om dagen. For at jeg i det hele tatt skal klare å blogge, må jeg ha et design jeg digger og akkurat nå er jeg på god vei. Headeren derimot, skal byttes ut, men dere må jo ha noe å le av de få minuttene dere leser her inne... haha! 😊

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper