Spring Cleaning

| Hjem & interiør

Det var da ennå på tide!

God kveld! I dag har vi vært litt produktive her hjemme. (Merk: litt) Datteren min sitt rom har fått en oppfriskning med litt ommøbelering og en kontorkrok, som jeg også kan bruke litt. Jeg kjente det var litt dumt å bruke spisestuebordet til kontor, ettersom vi aldri fikk brukt det til å spise på lenger. Kanskje det blir litt lettere nå, å bruke det til det det var ment for! Dersom dere sjekker instagramstoryen min, kan dere finne før- og etterbilder av rommet hennes!

I kveld og i morgen skal jeg jobbe ganske mye, men forhåpentligvis kan jeg ta turen opp på hytta i morgen for å koble litt av. Jeg merker også at diverse frister for bacheloroppgaven min nærmer seg med stormskritt og jeg har ikke en gang startet å lese. Det er tydeligvis noe i meg som ikke klarer å starte og heller bare vil ommøbelere hele leiligheten eller sporadisk vaske gulv. Det er likevel under press jeg jobber best, så jeg satser på at jeg fikser dette også.

Nå tar jeg meg et par biter med Grandis og ser litt YouTube før jobb. Tenk så rar jeg er, som kobler av mitt liv, ved å se andre leve deres! 😁

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Er så godt å få ryddet og vasket! Håper du får en kjempefin helg 💛
nouw.com/arielc
celinastamper
celinastamper,
Ja, det er skikkelig godt! Nå er jeg på hytta og slapper av i helga❤️ God helg!
nouw.com/celinastamper
heidinathalie
heidinathalie,
Nyt helgen! 😃 Du er ikke den eneste som kobler av med Youtube, syns det er det beste som finnes <3 😃
nouw.com/heidinathalie
celinastamper
celinastamper,
Helt enig! Ser så mye på Shane Dawson og Jeffree Starr🥰🌱
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper