Slik var Inspirasjonsdagen 2019

| Reiser & opplevelser, Hjem & interiør, Presse

Reklame | Invitert til Inspirasjonsdagen 2019

A day of inspiration!

Da jeg fikk invitasjonen til å bli med på Inspirasjonsdagen, tullet de ikke med navnet. Dette var virkelig en dag for inspirasjon. Det var så mye blomster, farger, mønster, merker og inspirerende foredragsholdere - og ikke minst musikere. Jeg likte veldig godt samarbeidet mellom de ulike merkene: Borge Tapet, Mester Grønn, Bohus, Tarkett, Magnor Glassverk, NordicForm og Nordsjø Idédesign.

Foredragsholderne var flere og veldig gode. Knut Pelerud og Kjartan Haugen som vant sommerhytta viste frem hjemmene sine, Birgit Torkildsby presenterte de kommende trendene, Simen Staalnacke viste fram kolleksjonene sine, Tina Pedersen og Lise Foss Andersen fortalte om blomstertrendene, eiendomsmegler Ada Kjenner lærte oss oss om styling ved salg av bolig og Jan Thomas holdt en fantastisk snakk om livet sitt og det nye koppestellet i samarbeid med Magnor.

Temaet for hele dagen var forresten "Alt er lov". Det er lov å blande rosa og rødt, det er lov å blande ulike blomster i motsettende farger, det er lov å blande materialer som vanligvis ikke "passer" sammen, det er lov å ha åtte forskjellige stoler rundt samme bord. Gjør alt til din greie, det er det viktigste.

Flotte og varme farger som er fantastiske nå mot høsten.

Vi fikk lage fantastiske buketter fra Mester Grønn sitt flotte og brede utvalg!

Kajsas stilte opp med fantastisk og estetisk mat.

Er det lov å ønske seg slik mat hver dag?

Det var utrolig koselig at jeg fikk være med på denne dagen. Nå skal jeg absolutt ta med meg mange av tipsene inn i mitt nye hus. Jeg kommer til å dele et par av produktene vi fikk i den massive goodiebagen etterhvert, men det meste passer best å dele i det nye huset - så da venter jeg heller litt! 😚

Ha en flott kveld videre!

Liker