Slik reparerer jeg flisete negler

| Skjønnhet fra topp til tå

Før og etter bilde av neglene som er filt med glassfil, polert med Supershine og ett lag Tough Love av Nails Inc.

Jeg har slitt skikkelig lenge med at neglene mine er slitte, flisete og deler seg opp i lag. Hadde jeg visst hva det kom av, hadde jeg gjort noe med det - for det ser faktisk grusomt ut. Ikke er det behagelig med myke og alt for bøyelige negler heller. Derfor er jeg avhengig av å bruke litt tid på manikyr en dag i uken, slik at neglene mine får ekstra styrke til å gro seg lange uten å flise seg opp.

Neglelakker fungerer som et lim og en beskyttende barriere som styrker neglene. Men i det siste har jeg også begynt å bruke neglbehandlingslakk, som er ment for flisete negler. Jeg kjøpte en ny i går fra Nails Inc, som heter Tough Love. Det er en strength and treatment basecoat som skal styrke neglen. Den føltes mye mer ut som en litt mildere form for superlim enn en neglelakk, så jeg antar den er god.

Etterpå tok jeg to lag med Essie Amethyst Noir, som etter min mening er det beste nerket når det kommer til neglelakkens holdbarhet. For å gjøre neglen finere bruker jeg også Supershine poleringsfil oppå neglflaten, hvor den grove siden pusser ned ujevnheten og den fine siden gir skinn til neglen.

Ettersom neglene naturligvis blir litt misfarget når de kommer smuss mellom negllagene, liker jeg å dekke over med en god farge. Essie sine "spiral" neglelakker er mine favoritt. Jeg tror de er ment til å være gelelakker, som skal holde lenger og være litt mer smidige i "spensten".

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
celinastamper
celinastamper,
takk! ja de ble bra til slutt!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper