Skokatastrofe på Monolitten

| Reiser & opplevelser

God kveld dere! I dag har familien min og jeg vært på tur til Oslo, for å ha litt kvalitetstid sammen og gjøre noe litt utenom det vanlige. Planen var å ta en tur innom Vigelandsparken og senere spise på Fridays. Jeg har faktisk aldri vært i Vigelandsparken før i dag og syntes det var kjempe stas å se Monolitten, Sinnataggen og alle de andre flotte statuene rundt om kring. Jeg brukte mine nye Toms sko, noe som var et litt dårlig valg i og med at jeg kjente jeg kom til å få gnagsår etter bare 10 minutter med gåing. Hadde heldigvis med gnagsårplaster som jeg tok på, men lite visste jeg at plasterene skulle LAGE gnagsår og senere krølle seg sammen med huden min til en klump bak i helen. For å si det sånn, det ble mye smerte og jeg gikk dermed barbeint gjennom hele parken. Har sikkert 1000 bittesmå glasskår under benet nå.

Da vi var mette på Vigelandsparken kjørte vi til Karl Johan for å dra på Fridays. Jeg bestilte en Caesar Salat og løp til apoteket for å kjøpe det dyreste gnagsårplasteret og videre til Zara for å finne meg et par sko uten helkappe, slik at jeg klarte å gå litt. Det var crazy kaos inne på Zara. Alt var på salg og var som regel bare et halvt par sko av de jeg var interessert i. Derfor fant jeg et par sko som var veldig dressy, men råkule. Tenkte jeg kunne vise bilde av de i morgen, fordi jeg glemte å ta bilder av dem.

Nå har jeg kjempe lyst til å krølle meg sammen under et teppe i sofaen og se på New Girl, noe jeg skal. Men først skal jeg ta bilder på Susanne Sundfør konserten i Tønsberg. Ha en fin kveld videre dere!

Liker

Kommentarer

escali
escali,
This is so cute! Hope you had a great day!! 😊
nouw.com/escali
celinastamper
celinastamper,
Thanks! We definitely had 😃
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Huff så kjedelig med skoene, men ser ut som dere fikk en fin dag da 😉
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
ja det var hyggelig❤️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper