Se! Vi har kjøpt hytte!

| Hjem & interiør, Reiser & opplevelser

This is "my cabin"!

Fyttirakkern, som jeg har gledet meg til å fortelle dere dette! Foreldrene mine har endelig kjøpt seg hytte. Det er den søteste, lille hytta nesten på toppen av Lifjell. Den har seks sengeplasser, så det er nok av plass til familie og venner. Det å ha en egen hytte er noe jeg alltid har drømt om. Endelig kan jeg si at "jeg skal på hytta i ferien" og faktisk vite at vi har en egen familiehytte å gå til. Den er jo et steinkast fra Bø i Sommarland, Høyt&Lavt og skibakken, så beliggenheten er helt perfekt!

Akkurat nå pusser foreldrene mine den opp litt etter litt. Stua blir malt i en flott gråbrun beis og karmene blir hvite. Vi har også fått inn en kjempestor dunsofa, som er helt fantastisk å legge seg ned i - akkurat sånn som alle hyttesofaer bør være. På bildet ser man bare halve sofaen, ettersom at den kan deles opp som man ønsker.

Så i dag dro H, Tia og jeg opp til Lifjell for å se den nye hytta. Den var så klart litt snudd på hodet midt i oppussingen, ettersom de begynte å flytte inn og pusse opp allerede i går. Men forskjellen ble ganske drastisk med et malingsstrøk og noen fine møbler. Vi har også fått bålpanne, så i dag ble det pølser, kyllingspyd og tortellini til middag. Jeg har aldri kost meg så mye med mat før tror jeg. Det var en helt egen følelse å slappe av i en koselig hytte, som man kan kalle sitt andre hjem.

Neste gang vi drar opp dit, skal vi ta med en haug med brettspill, noen bøker og kanskje et par leker til Tia. Selv om det er halvannen til to timer å kjøre, er det fortsatt mulig å ta dagsturer dit, som vi gjorde i dag. Det er veldig deilig, spesielt om man vil komme seg litt ut i naturen.

Ha en fin kveld og sov godt!

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Gratulere! Blir mye hytte kos nå da <3
nouw.com/martineeljostveit
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk! Nå skal vi prøve å dra ofte på hytta for å koble av😍❤️
nouw.com/celinastamper
FruLea
FruLea,
Åååå så koselig, jeg har og alltid hatt lyst på ei hytte å dra til i påsken, vinterferien og helger😉 Det er jo så koselig med hytte😊
nouw.com/frulea
celinastamper
celinastamper,
Det er vel kanskje i påskeferien man merker det meT om man har hytte eller ei, når «alle» skal på hytta!😊😳❤️
nouw.com/celinastamper
Hannahjuell
Hannahjuell,
Oi! Så heldig du er da! Å være på hytten er så utrolig koselig, jeg er iallfall veldig glad i å være på fjellet. <3
nouw.com/hannahjuell
celinastamper
celinastamper,
Jaa, vi er heldige! Endelig var det vår tur☺️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper