Recap of the weekend

| Reiser & opplevelser

Bluse: Vero Moda Nicola Tie Top (fant ikke på nett, men nylig kjøpt i butikk)

Hei dere! Helgen vår har gått til amiliebesøk, grilling og bading. Vi har hatt det artig sammen nå som Tia endelig er helt ferdig i barnehagen. Ferien i år blir litt annerledes da vi heller prioriterer å være litt ekstra med familien vår, men pappa, mamma, Tia of jeg skal til København før skolen starter for å feire bursdagen min i August en gang.

I går hadde jeg en koselig og lang dag på Foldvik Familiepark med Tia, tanten min og de to barna hennes. Jeg elsker Foldvik og alt man kan finne på der. De har haugevis med dyr som esel, lama, papegøyer, geiter, kaniner, griser og ulike fuglesorter som man kan besøke og kose med. De har også fått en ny badepark med masse fontener, som er veldig artig for barna. Før hadde de også hesteridning, men de har dessverre sluttet med det nå. Men det blir fort veldig dyrt der, når man regner med inngangspenger, mat, is og merch, så jeg anbefaler heller at man tar med egen grillmat inn dit, da det er gassgriller til å bruke for alle der.

I dag skal vi på stranda for å bade en god stund, noe som blir utrolig deilig. Vi skal nok tilbake til paradiset vårt Hvittensand, det er trossalt der vi liker oss best etter hjemmet vårt.

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper