Prosjekt spisestue

Jeg har faktisk aldri hatt min egen spisestue. Jeg har prøvd å sette sammen et skrivebord og noen stoler, men det ble liksom aldri det samme. Jeg ville ha følelsen av at det finnes et designert sted til å spise eller å jobbe på, noe jeg ikke har noe annet enn sofaen og senga til nå. Derfor har jeg lenge vært på leit etter brukte bord og stoler som kunne passe inn hos meg. Og vet dere hva folkens? Jeg fant de perfekte stolene, i mine øyne!

Bruksbo Biri - Møblet serien, er designet av Harry Moen og Thorbjørn Afdal. Designet er retro og jeg elsker stødigheten og stilen på stolene. De var opprinnelig med flett i setet, men det var visst så slitt at forrige eier trekte om en plate og skumgummi og erstattet fletten. Og det var ikke dumt, de ser flotte ut. Jeg lurer på om stoffet er Marimekko, det er mye mulig. Jeg likte uansett stoffet og kommer ikke til å bytte det ut med det første!

Nå mangler jeg bare ett bord. Jeg har et bord i øynene, så når jeg har hentet det, kommer jeg til å senge bilde av spisestuen. Ååå så jeg gleder meg! Det eneste problemet mitt er at jeg har litt plassmangel, så jeg får ommøbelere litt her når spisestuen skal flytte inn.

Liker

Kommentarer

licela
licela,
såå fint 😃 hihi
nouw.com/licela
celinastamper
celinastamper,
Jaa, nå ble jeg faktisk ferdig med spisestuen i kveld, legger ut bilder imorgen! Den ble rå fin <3
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper