Pressefrokost | Destination Staalnacke

| Hjem & interiør

Annonse | Invitert til presseevent

Tulum

Tokyo

Core

Pick your destination...

Dere vet den følelsen man får når man legger seg under dynen på et hotell på et litt mer eksotisk sted enn hjemme og kjenner teksturen på den deilige hotelldynen, som gir deg en helt annen følelse enn den du har hjemme? Simen Staalnacke har i samarbeid med Nordicform gjort det mulig å få nettopp denne følelsen hjemme hos deg selv, med Weekend Getaway Collection. De nye sengetrekkene har ulik tekstur for de ulike destinasjonene og en gjennomtenkt design som er tilpasset nettopp de ulike destinasjonene. Tokyo og Core er inspirert av den japanske minimalismen, mens Tulum er inspirert av den mayaindianerne og bohemske luksusen man finner på Yucután-halvøya i Mexico.

Kolleksjonen til Staalnacke har alt: sengetøy, tepper, håndklær, baderomsdetaljer og bager i ulike størrelser. Det var også deilig å få servert frokost fra Joe & The Juice, eplejus fra Askims og Staalnackes eget alkoholfrie, glutenfrie øl som var utrolig godt (les: jeg liker vanligvis ikke øl). Det hele ble servert på resirkulerbare tallerkener- og kopper og Staalnackes egne Magnor glass (kommer 100% til å skaffe meg disse når jeg kjøper hus!). Da ble minimalist- og bærekraftshjertet glad!

Kintsukuroi sengeteppet og det stripete sengetøyet var min favoritt. Og kan vi snakke om DEN komboen? Kudos til hvem enn som stylet dette, for nå fikk jeg lyst til å kjøpe begge to, selv om jeg bare trenger til en dyne! 😂Det var uansett veldig hyggelig å være på event igjen, da det er en stund siden sist etter min lille bloggpause. Jeg kommer også ut med et mini-haul litt senere, men nå er det mommy-duties på planen resten av dagen!

Ha en fin dag videre 😊

#destination_staalnacke #nordicform

Liker

Kommentarer

LoneBruKjaer
LoneBruKjaer,
Så fine bilder! 😊 Likte så mye fra lanseringen
nouw.com/lonebrukjaer
guroeidsaeter
guroeidsaeter,
Åh, det var skikkelig fine bilder <3
nouw.com/guroeidsaeter
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk! Så hyggelig😍 Koste meg masse der!
nouw.com/celinastamper
susannem
susannem,
Åh så gøy med event! Det sengesettet du kaller Tulum var SÅÅ fint, herlighet 😍
nouw.com/susannem

Instagram @celinastamper