Planene for August

| Reiser & opplevelser

Konsertjobbing Hele juli gikk blant annet til fotografering på konserter, på byen og på stranda. August byr på mye av det samme for meg og det blir fortsatt litt fotografering i Foynhagen, før sommersesongen tar slutt.

Amsterdamtur Neste helg skal jeg faktisk en tur til Amsterdam med Celin. Vi tok den samme turen for to år siden og vi savnet det veldig. Vi savnet pizzaen på en spesiell restaurant der nede, vi skal se i vintagebutikker, besøke Van-Gogh muséet, sykle rundt i gatene, henge på hostellet og bli enda bedre kjent med byen vi forelsket oss i (byen altså, ikke hverandre).

Bursdagsfeiring Det er bursdagsmåneden min og 21. August blir jeg endelig 23 år. Ikke så mye forskjell, men et år eldre, det er jo stas! Jeg skal feire den for familien helgen før bursdagen, ettersom min egentlige bursdag blir feiret på forelesning.

Helg i Riga Denne reisen gleder jeg meg kjempe mye til! Jeg skal reise med den flotte gutten jeg har nevnt et par ganger for dere nå. Vi har begge bursdag i August, så denne helgeturen blir som en gave til hverandre, noe jeg syntes er veldig fint - for opplevelser er viktig for et forhold, spesielt nå i starten.

Skapsortering Dette MÅ til. Jeg har ikke sortert i skapet siden nyttårsaften, så jeg er veldig klar for å se gjennom klærne mine, kaste ut det jeg ikke trenger og bare ha basics og det nye jeg har kjøpt. Nå føler jeg skapet mitt er helt uorganisert, og jeg roter alt ut for å finne frem til klær.

Bloggsamarbeid Jeg skal presentere et eller to nye bloggsamarbeid i August, som jeg gleder meg veldig til å vise dere. Den første kommer om ikke alt for lenge. Stay tuned 😚

Liker

Kommentarer

Dagsvermer
Dagsvermer,
Det hørtes ut som en veldig fin måned. Kos deg masse 😊
nouw.com/dagsvermer
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper