Pinner meg til drømmehuset

| Hjem & interiør

Flere ganger om dagen lagrer jeg bilder på Pinterest som gir meg inspirasjon og tanker om hvordan jeg vil innrede og bygge huset mitt, ved mitt første huskjøp. Jeg er egentlig ganske minimalistisk, men setter pris på gjennomtenkte detaljer og planter for å gjøre huset unikt og praktisk.

Alle bildene ovenfor har jeg lånt fra Pinterest, så dersom dere vil ha fler detaljer om noen av bildene, ligger alle lagret i linken under, kategorisert etter de ulike rommene i huset. Det har iallfall blitt en av mine største interesser i det siste, ettersom det og å få jobben jeg drømmer om, er det jeg visualiserer meg frem til nå.

Jeg har god tro på at det å lage en wishboard, nemlig tiltrekker deg til det du ønsker deg. Når jeg visualiserer meg mitt fremtidige hus via en wishboard, tror jeg det dermed vil få meg dit, til målet mitt, fortere. Tankens kraft er utrolig sterk, noe jeg har erfart selv og lært mye om i boken og dokumentaren "The Secret".

Sjekk ut mappen min Housegoal på Pinterest, for å se hva mer jeg har lagret der!

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Jeg er også stor bruker av Pinterest 😁 har fått masse idéer derifra. Håper drømmen din går i oppfyllelse 😊
nouw.com/vibeke
celinastamper
celinastamper,
ja ikkesant! helt fantastisk side! tusen takk, så hyggelig sagt❤️
nouw.com/celinastamper
okergul
okergul,
Gratulerer så mye med å være Ukens Blogg! Det er veldig velfortjent, du er veldig gjennomført flink! Moro å følge deg 🧡
nouw.com/okergul
celinastamper
celinastamper,
så veldig hyggelig å høre, så snill du er! tusen, tusen, tusen takk! 🤩🤩😍❤️
nouw.com/celinastamper
Silje K.
,
Elsker pinterest! Blir fort noen timer der 🙄😄 Digger bloggen din. Du har masse spennende innlegg, imponert over din kreativitet. Slo meg at jeg aldri kommenterer blogger, men jeg må jo det så du vet at jeg liker jobben du legger i det og det du legger ut. Don’t stop! Hehe. Håper dere får en fin uke ❤️
celinastamper
celinastamper,
Dette er en av de fineste kommentarene jeg har fått! Så utrolig hyggelig av deg! Setter veldig pris på at du leser også, det betyr mye <3
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper