Photoshoot, bursdag & jeg slettet Macen?!

| Mote & tilbehør

Genser H&M / Skjerf Lush

Ser dere genseren ovenfor? Jeg fikk den av bestemor til bursdagen min og bare elsker den! Det er ikke ofte noen kan kjøpe klær til meg og faktisk vite hva jeg liker, kler og passer. Denne var derimot helt perfekt for meg (jeg er frelst!). Ettersom at halsen og skuldrene blir veldig bare med en slik genser, kombinerte jeg den med skjerfet jeg kjøpte på Lush i Amsterdam. Jeg syntes det ble utrolig søtt, og jaggu fikk a seg nytt headerbilde også! Ikke verst på en helt vanlig torsdag.

Jeg fortalte dere kanskje ikke dette i går, men jeg fikk endelig tilbake macen min. Det har vært på reparasjon og fått ny ramme og tastatur. Nå håper jeg at den funker som den skal fremover. Men selve dataen var ikke blitt oppdatert eller formatert, så da tenkte jeg at jeg ville gjøre det selv. Jeg prøvde å følge en tutorial på nettet der man slår av dataen og i det man skrur den på, skulle man holde inn Command+R. Det funker helt til jeg slettet disken og skulle installere en ny over den andre. Det funket tydeligvis ikke og jeg var plutselig stuck i et "mellomsted" der jeg ikke kunne komme inn på dataen igjen og heller ikke formatere den til ny. Jeg fikk totalt panikk og ble drit redd, stressa og sinna. Alt og alle rundt meg løp avgårde, for jeg var virkelig ikke en person å være rundt - haha. Heldigvis løste det seg da jeg fikk koblet dataen på internett og prøvd igjen. Ikke vet jeg hvordan det løste seg, men det gjorde det, heldigvis!

Nå er jeg heldigvis veldig fornøyd. Min flott kjæreste ga meg en stor og ny harddisk som jeg kan lagre fremtidige bilder på, noe jeg er så utrolig takknemlig for. Jeg har nemlig lyst til å lage YouTube videoer en dag og da trenger jeg en slik harddisk til å lagre videoer på.

Nå fremover skal jeg laste inn bildene fra Amsterdam og lage en fin bildeserie for dere derifra, nå som bildene kan redigeres i Lightroom og i Raw filer 💗. Jeg har også lyst til å dele noen av tingene jeg fikk til bursdagen min av for eksempel foreldrene mine. I dag var jeg også ute en tur med mamma og endte opp med noen reale designfunn på salg på både Skeidar og Mitt Hjem her i Sandefjord. Gleder meg masse til å dele mye mere med dere fremover - vi var jo i en så god flyt før jeg dro til Amster. Nå skal jeg snart i bursdag til tanten min, ha en fin kveld videre!

Liker

Kommentarer

Buroyfoto,
Bra det løste seg for deg til slutt med macen da! Jaggu, må si bestemoren din har god smak. Genseren var kjempefin 😃 Kjempefine bilder av deg, smilet ditt var nesten litt smittende! Ønsker du å bli linket og anbefalt ? da kan du stikke innom bloggen min, alle får muligheten! <3 Ønsker deg en god Torsdag videre!
lise_brevik@hotmail.com
celinastamper
celinastamper,
Så hyggelig av deg! 😃 <3 God torsdag 😃
nouw.com/celinastamper
Buroyfoto,
Haha, jeg skrev e-posten på feil sted, huff! Sånn, nå skal det være riktig.
buroyfoto.blogg.no
Christinabae
Christinabae,
Utrolig fin genser og så fine bilder <3 Ha en fin torsdag og helg 😃
nouw.com/christinabae
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper