Perfect Paired Wants #7

Annonse | Inneholder annonselenker

Nå har jeg ikke laget en Perfect Paired Wants siden september i fjor, så jeg følte virkelig tiden var inne for en ny dose med inspirasjon på motefronten. Det er fortsatt ganske kaldt ute på morgenen, men det tar seg som regel veldig opp i løpet av dagen. Derfor har jeg mikset gode varme gensere, som man kan knyte rundt livet utover dagen. Denne gangen blander jeg både mote og interiør, da jeg har mange wants på lista mi om dagen. Disse er definitivt øverst på tronen.

RAINDROPS ON THE GRASS IN THE MORNING

Cardigan klikk / Topp klikk / Bukse klikk / Sneakers klikk (annonselenker)

Jeg falt helt pladask for denne cardiganen fra Gestuz, siden den hadde så fine detaljer foran. Jeg er helt sikker på at det hadde vært sykt kult å mikse den med en limegrønn topp under, som virkelig går i kontrast til de rosa skoene. Buksen valgte jeg å beholde beige, da antrekket blir litt mer hverdagslig. Men igjen, de rosa skoene var så sinnsykt kule og jeg er ganske så sikker på at de passer til ALT.

PRETTY LITTLE THINGS... I NEED!

Vase klikk / Bihotell klikk / Sjenk klikk / Stringhylle klikk (annonselenker)

Uavhengig om jeg prøver å bli mer minimalistisk eller ei, klarer jeg ikke å la være å "vindusshoppe" litt. Den vasen var så sinnsykt kul til eukalyptus, at jeg virkelig må klaske til meg selv litt for å IKKE kjøpe den, hehe. Ser dere også Bihotellet? Hvor fantastisk var ikke dette designet å ha i hagen sin. Jeg likte godt at den er ubehandlet heltre, da den passer perfekt inn i utemiljøet, samtidig som den gjør biene en real tjeneste. Sjenkene var også utrolig kule og minner meg om IKEA Stockholm sine - I WANT! Stringhyllen har mamma flere av om jeg har skikkelig, skikkelig lyst på dem selv. Skal dog vente til jeg har kjøpt meg hus!

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
så masse fint 😊
nouw.com/linnhege
celinastamper
celinastamper,
celinelundqvists
celinelundqvists,
De beiga byxorna var ju nästan fööör snygga!
nouw.com/celinelundqvists
fluffandberries
fluffandberries,
Så mye vakkert!! 😊
nouw.com/fluffandberries

Instagram @celinastamper