Perfect paired wants #6

Annonse

Jeg tror kanskje aldri jeg blir helt ferdig med høstmoten. Jeg elsker høsten og den er definitivt min favoritt årstid. Jeg har derfor samlet min motefavoritter igjen, nok en gang før høsten. Nå er jo september snart ferdig og oktober er snart her. Visste dere at Stranger Things sesong 3 kommer snart? Forhåpentligvis er release rundt halloween, men er vi uheldige kommer den ikke før i 2019! Jeg gleder meg SÅ mye til å se hva som skjer videre. Jeg tror jeg skal se sesong 1 og 2 igjen, før den nye sesongen kommer ut.

WARM AUTUMN MORNINGS

Genser klikk / Skjørt klikk / Veske klikk / Slippers klikk (annonselenker)

Jeg er helt obsessed med den oransje genseren. Hallo, se på den da! Så utrolig kul og fargerik. Skjørtet hadde også passet utrolig godt til den, for å gi litt fargespill i antrekket. Jeg ser for meg at dette antrekket er perfekt til tildlige høstmorgener, nå man skal en tur på butikken, i slippers og handlenett. Jeg liker at jeg klarer å drømme meg vekk om matbutikk besøk... jeg er et merkelig menneske.

DUOCHROME

Jakke klikk / T-skjorte klikk / Bukse klikk / Sko klikk

Jeg klarer ikke en gang. Jeg ELSKER denne komboen. Skikkelig fashionstatement, herfra til månen - haha! Jeg føler jeg trenger dette antrekket asap og skulle ønske jeg ikke minimerte klesskapet mitt akkurat nå. Men for nå kanskje dere får prøve det ut for meg, ikkesant?

RETRO TEDDY

Jakke klikk / T-skjorte klikk / Jeans klikk / Sneakers klikk (annonselenker)

Jeg har skikkelig lyst på en sånn teddy jakke også, jeg! De ser så utrolig mye og gode ut. Med retro jeans og utrolig kule sneakers er antrekket komplett. Calvin Klein t-skjorten liknet veldig på den jeg hadde på i blogginnlegget under, fra Zara. Det er vel ikke bare jeg som er obsessed med retro klær enda?

Hvilke av disse antrekkene er din favoritt: Warm Autum Mornings, Duochrome eller Retro Teddy?

Liker