Perfect Paired Wants #5

Annonse

Jeg kan ikke bare begrense meg til at favorittspalten min "Perfect Paired Wants" kun omhandler mote og tilbehør. Jeg har så utrolig mange tanker og meninger om interiør og elsker å endre hjemme hos meg. Derfor kommer jeg fremover til å dele interiør, barneklær og det som faller meg inn. Men hallo, alt passer fortsatt sammen, det er det spalten handler om.

AUTUMN UP THE LIVINGROOM

Lampe klikk / Puff klikk / Hyllesystem klikk / Lampe klikk (annonselenker)

Min første stue anbefaling, tjohei! Er det bare jeg som digger gulvlampen over, med planter i? Det ser sykt kult ut, og inspirerer meg veldig til å ønske flere planter velkommen inn i stuen min. Likte også puffen veldig godt, som et samlepunkt i stuen der folk føler seg velkommen til å slå seg ned, ettersom at den var så stor. Stringhyllen er utrolig fin, og foreldrene mine har noen av dem på det nye kjøkkenet. De kan settes sammen med forskjellige lengder og fsrger på string hyllen og platene. Og hvem elsker ikke taklampen, som ser ut som en drømmesky? Ja, takk!

SPICE UP YOUR OFFICE

Lampe klikk / Magasin klikk / Oppslagstavle klikk / Eikedots klikk (annonselenker)

Hola, her er mine kontoranbefalinger. Det første som faller meg i syn, er Kinfolk magasinet. Hvor godt passer ikke det til høsten? SKIKKELIG GODT! Jeg svimer av, Kinfolk lager de beste "table magasinene". Lampen kan gi et dødt og kjedelig kontor godt med liv. Oppslagstavlen bør brukes med gull knappenåler, for å passe med lampen for eksempel. Det hadde iallfall jeg gjort. Sist, men ikke minst elsker jeg Dots knaggene i eik. Jeg har selv mange av disse i gangen, som klesoppheng. De passer også godt inn i et kontor, slik et man kan bruke det for å vise frem sine fineste plagg og tilbehør.

HONEY, I MADE THE BED...

Lampe klikk / Sengetrekk i lin klikk / Duftlys klikk / Nattbord klikk (annonselenker)

Sist vil jeg dele mine soveromsfavoritter. Lampen gjør seg fin i alle rom, men et soverom vil nok prydes pent av den! Sengetrekk i lin kjennes utrolig godt ut på kroppen, og ser også veldig fint og naturlig ut på soverommet. Jeg anbefaler også alltid å brenne lys og lufte på rommet samtidig. Da får du gjemnnomtrekk, men samtidig en god duft i rommet. Og ser dere nattbordet? Den er utrolig kul, med innebygd lampe og mulighet til å hvile et vinglass i hullet (det er det den er til, ikke sant?).

Liker