Perfect Paired Wants #4

Annonse

Denne spalten her har virkelig blitt en fin greie for meg. Jeg ser på mote og drømmer meg bort stadig vekk og da er denne typen innlegg en perfekt wishboard eller planleggingskart over hvordan jeg vil kombinere antrekk. Jeg håper også dere liker hvordan hver av antrekkene og de tilhørende detaljene er ment for hverandrene og ikke bare klistret sammen i et stort bilde av random ønsker. Dette tar kanskje litt lengre tid for meg å lage, men hallo - det er SÅ verdt det!

A FALL OF BLOCKING COLORS

Jakke klikk / Bukse klikk / T-skjorte klikk / Sko klikk (annonselenker)

First off starter jeg høsten med skikkelig freshe farger som fungerer som colorblocks mot hverandre. Det er noe av det kuleste jeg vet (når det blir gjort riktig, så klart). Uten å ha prøvd akkurat denne komboen før, ser jeg allerede at det kommer til å bli utorlig kult med t-skjorten og den blå jakken kombinert. Og hvem lurer jeg? En svart kulottbukse finner alltid veien inn i klesskapet mitt, ettersom mine korte bein anser kulottbukser som svært lange. Skoene binder antrekket litt sammen ved å gjenta det rosa i t-skjorten, men også fortsette en egen liten colorblock i sitt design.

NUDE ME FOR THE NEXT SEASON

Genser klikk / Bukse klikk / Sko klikk / Skjerf klikk (annonselenker)

Jeg har også lagt merke til med meg selv at nude eller nøytrale fargekombinasjoner passer utrolig godt sammen og som regel er ganske feilfritt. Uten å være for flink med mote, ser jeg også komforten i deilige chunky gensere (det er akkurat denne jeg bruker i headeren😉) og myke sko. Jeg syntes alltid det er utrolig pent å knyte skjerf rundt halsen for å binde et antrekk sammen. Og er ikke buksen den perfekte høstfargen?

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper