På tur med barn

| Samarbeid

Reklame | Diono

For the roadtrip

Siden sist innlegg har det gått én måned - og MYE har skjedd. Det er kanskje litt rart å dele mine favoritter til roadtripen med familien, når de fleste rådes til å holdes innendørs. Men hey! Vi hadde alle et liv før dette og det kommer vi også til å ha etter, så listen up.

Diono har noen skikkelig smarte ting til å ha i bilen når man skal på tur med familien. Datteren min er en kreativv sjel og vil helst ha så mye tegnesaker og bøker hun kan med seg i bilen. Nå har jeg forklart henne at så lenge de fått plass oppi den nye oppbevaringskurven, er det fritt fram. Den har også en veldig smart drikkeholder, så hun kan ha drikken trygt i nærheten.

Bilsetepute her | Oppbefaringskurv her | Seteoppbevaring her

Seteoppbevaringen har ikke blitt like mye brukt ennå, men det kommer nok etterhvert. Dette er uansett den eneste jeg har prøvd som passer rundt hodestøtten til Renault Zoe! Den de har på Biltema røk med en gang, så denne har vært skikkelig mye bedre. Derimot har belteputa vært en slager. Det sier seg selv at det er mye deiligere å sovne på den enn selve beltet, som kan skjære litt mot hodet og skuldre!

Men jeg må bare si det igjen: oppbevaringskurven har absolutt gitt oss mest de siste ukene med kjøring til og fra hytta og bytte av biler. Hun tar den gjerne med seg fra bil til bil og opp på hytta, så tommel opp for den altså! Den har til og med fått gjennomgå litt søl av blåbær og drikke og heldigvis er den vannavstøtende og lett å vaske ut av!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @celinastamper

Instagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamper