Ønskelisten fra LUSH Cosmetics

| Skjønnhet fra topp til tå

Essential Oil Nytteknute / Celestial Fuktighetskrem / Copperhead Sjampobar / Lush Sjampobar beholder

Vanillary solid parfyme / Twilight Gavepakke / Shine So Bright Hårbalm / The Olive Branch dusjsåpe

Buffy bodybutter / Sleepy bodylotion / Elbow Grease fuktighetsbalm / Karma parfyme

Jeg har i det siste blitt helt avhengig av Lush sine produkter og kan ærlig talt si at jeg bruker mye av tiden min på å finne ut produkter på nettet som jeg ønsker meg. Jeg bare elsker alt Lush står for som merke - vegansk, cruelty free, nakne produkter uten forpakning, resirkuleringsholdningen og slåss mot mikroplast og palmeolje.

Mye av det jeg har på ønskelisten er naturligvis veldig likt. Det meste er fuktighetsgivene av noe slag og alle har ulike eteriske oljer som virker beroligene, oppkvikkende eller vekker en følelse av noe slag inni deg. Det er derfor jeg liker Lush. Hvert produkt kan være til noe helt spesifikt eller brukes til det meste, alt etter hva som passer deg. Jeg har veldig lyst til å prøve blant annet Sleepy bodylotion før jeg skal sove, eller Buffy bodybutter etter jeg har dusjet.

Nå skal jeg se gjennom alt jeg har av kosmetikk for å finne eldre og nyere Lush produkter eller beholdere. Når du har samlet fem orginalstørrelse beholdere, får du nemlig en gratis ansiktsmaske. Dette er en super måte å få folk til å resirkulere på etter min mening. For litt siden fant jeg en beholder fra 2010! Tenk at jeg ikke har resirkulert den enda, det er jo helt sykt. Jeg er uansett glad for at jeg tok vare på den, slik at jeg får et nytt produkt av den nå!

Liker

Kommentarer

Maiken Johnsen,
jeg elsker lush! 😃
www.maikenjohnsen.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
jaa, det er best😍
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper