Office in the making

| Hjem & interiør

Hei og god morgen, igjen! Jeg er i gang med å ordne i stand mitt nye lille kontor hjørne og jobber hardt med å ta mål, finne ut av hvor jeg vil ha ting og hvor jeg eventuelt kan finne et lite skrivebord. Veggen jeg vil ha skrivebord på er bare 103 cm. Jeg kan selvfølgelig sette den langs den andre veggen, men jeg vil ha det så lite og minimalistisk som mulig. Det er jo bare meg og macen som sitter der.

Jeg tenker enten at jeg beholder teak skatollet jeg allerede har, og "revamper" det slik at det funker bra som skrivebord, eller at jeg finner meg noe mindre, slik at ikke skrivebordet tar hovedfokuset. Det skal kunne brukes til arbeidsområde for skoleoppgaver og som en inspirerende plass for meg å blogge på. Det krever sin planlegging det altså!

Uæææ, tenk at det skal være så vanskelig! Men jeg har jo litt plassmangel akkurat der jeg vil ha kontor, og det er ikke akkurat enkelt å henge opp fire ulike hyller uten at flere kan hjelpe til og holde de opp mot veggen Jeg vil jo se estetikken av det, før jeg skrur det opp på veggen.

Kom innom senere i dag, for å se det ferdige resultatet av kontoret (merk: denne setningen gjorde at jeg MÅ få rumpa i gir og arbeide med en gang).

Liker