New In: Høyer Haul + mer!

| Mote & tilbehør

Jakke klikk / Genser klikk / T-skjorte med logo klikk / Hvit T-skjorte Vero Moda / Smykke Bjørklund / Veske klikk / Mobildeksel klikk

Jeg er så sinnsykt fornøyd jeg nå! Med at jeg fant den mest perfekte jakken, til ikke minst en perfekt pris. Etter jeg hadde vært på hele Hvaltorvet og hele Steen & Strøm Nordbyen og ikke funnet noe som helst, ble jeg skikkelig sliten og lei. Jeg valgte å gjøre et siste forsøk i Larvik by og gikk inn på Høyer. Jeg vet det er skikkelig dyrt der, men så tenkte jeg at jeg kanskje kunne finne noe på salg om jeg var heldig.

Tro det eller ei så var det 1 til 50%, 2 til 60% eller 3 til 70% på alt som var på salg. Og når jeg så det stod en enslig jakke på hjørnet (som var akkurat som jeg så etter), måtte jeg jo bare prøve den. Det passet så perfekt og jeg ble skikkelig lettet over å ha funnet noe til et så bra kupp. Men siden rabatten økte med tre ting, kikket jeg litt ekstra og fant en t-skjorte fra Malene Birger og en genser på Tiger of Sweden også. Jeg er sååå fornøyd, woho! Slengte også med et kattedeksel også, fordi hvorfor ikke? Det er helt nydelig!

Jeg har også sett på et månesmykke på Bjørklund en stund og bestemte meg endelig for å kjøpe det nå! Damen der var også så snill og lot meg bytte kjedet fra sølv til en litt lengre kjede i gull. T-skjortene fra Vero Moda sitt eget merke er også de aller beste og mykeste, så jeg plukket opp en ekstra av den også. Og vesken? Vel, jeg har sett på den sinnsykt lenge og overtalte mamma til å kjøpe den - så kan jeg heller låne den innimellom.

I morgen tidlig skal jeg på frokostevent og nyåpning av Reima på Sandvika Storsenter og jeg gleder meg kjempe mye. Etter bloggpausen har jeg ikke vært på noen eventer, så det blir skikkelig stas å begynne litt igjen! Forhåpentligvis kommer det mange fler fremover, for eventer liker jeg skikkelig godt. Det er som regel alltid god mat, goodiebags og knytting av bekjentskaper. Stas!

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Så fine ting du har fått kjøpt deg <3 og knall at det var salg på Høyer for der er klær ganske stiv i pris når det ikke er salg.
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Takk! Ja ikkesant?! Heldig var jeg ☺️☺️ God natt❤️
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Linnhege
Linnhege,
så masse fint 😃
nouw.com/linnhege
celinastamper
celinastamper,
Jaaa😍 Jeg er så klart enig😘
nouw.com/celinastamper
buroyfoto,
Så heldig! Der var det maasse fint! <3
buroyfoto.blogg.no

Instagram @celinastamper