My new black dress

Annonse

Kjole Lindex (annonselenke)

I går viste jeg dere ønskelisten min når det kommer til klær. På den var blant annet en svart kjole, en del av et antrekk jeg så og si hadde fra før. Jeg ville derfor vise dere kjolen som var så lik, ettersom denne er min nye favoritt nå! Jeg handlet litt på Lindex forleden og fant denne kjolen i M og XL, i brun og sort. Den sorte i M var alt for liten over puppene og knappen knepte seg opp så fort jeg tok den på. Jeg prøvde også den bruke kjolen i XL, men den satt som et telt på meg. Dermed tok jeg den modige avgjørelsen å bestille L i sort på nettet, ettersom de ikke hadde noen L igjen i butikken å prøve.

Da jeg fikk kjolen i går ble jeg så sykt overrasket over at den omtrent var formsydd til kroppen min. Det sitter skikkelig fint og er litt flowy og luftig. Men er dere ikke enig om at den var skikkelig lik denne (adlink) fra Nelly? Jeg er iallfall veldig glad for at jeg hadde så flaks med størrelsen.

I dag har jeg fri og skal bruke dagen godt med venner og familie, kikke litt i butikker, prate masse og kanskje ta en kaffe. Det er helt sykt at det endelig er August, min favorittmåned (og bursdagsmåned). Nå begynner den nye epoken i livet mitt på alvor. Jeg starter snart på skolen, Tia skal begynne på skolen, SFO og fotball, jeg skal bruke masse tid på alle jeg er glad i og reise litt rundt i Europa på helgeturer hit og dit. Helgeturer er kanskje det beste jeg vet. Det er ikke alt for dyrt, du rekker ikke å få hjemlengsel og viktigst av alt føler man at man må prioritere tiden riktig og å besøke så mye om mulig. Neste stopp for min del er Amsterdam, en kort helgetur med min beste venninne som vi har planlangt i over et halvt år!

Liker