My earring collection

| Mote & tilbehør

Jeg har ikke så fryktelig mange, men de er kjære for meg. Gull øredobber er helt klar mine favoritter, på samme måte som halskjeder, armbånd, klokker og andre fine tilbehør i gull. Egentlig har jeg nikkelallergi og tåler ikke noe annet enn gull (og noen ganger sølv), men flere av øredobbene mine er billig, enten om de er gullbelagt sølv eller bare gullfarget metall. Det eneste som skjer da er at jeg ikke kan bruke de så lenge av gangen.

Gullflakene er fra Zara, Ansiktene er fra H&M (liknende her)

Jeg har sett flere øredobber i det siste, som virkelig er skikkelig fine og tenkte kanskje å lage en ønskeliste på smykker og tilbehør, en av de nærmeste dagene. Men først og fremst skal jeg bruke de jeg har og ta vare på dem! Nå skal jeg rydde på plass klesvasken som er brettet i stuen og slappe av litt. Jeg var veldig trøtt da jeg våknet i morges og føler fortsatt ikke at jeg har klart å våkne helt enda. Kanskje jeg egentlig bør ta en tur på treningssenteret, som savner meg mer enn jeg savner det. Ha en fin dag dere!

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
celinastamper
celinastamper,
Dagsvermer
Dagsvermer,
Så fine 😊 Er mest glad i gull selv også.
nouw.com/dagsvermer
celinastamper
celinastamper,
Takk! Ja, gull er så varmt og flatterende 😃 <3
nouw.com/celinastamper
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så himla många snygga du har!
nouw.com/celinelundqvists
celinastamper
celinastamper,
Ooo, tusen takk! <3 Er veldig fornøyd selv 😃
nouw.com/celinastamper
jgl
jgl,
Så mange fine øredobber 😍 Selv er jeg ikke flink til å bruke sånt, eller pynte meg generelt 🙊 (sliter også med kløe pga nikkel, gjør ikke saken lettere akkurat)
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
Egentlig er jeg lik deg! Pleier som regel å ha i små hoops hele tiden, mens jeg dusjer og sover. Alt for tiltak å ta de ut og inn! ☺️❤️ Sov godt!
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Så mange fine du har 😍
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Hjertelig taaaakk <3
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper