Mine beste hårtips

| Skjønnhet fra topp til tå

Reklame | HairLust

Jeg er jo en hår-junkie og elsker alle produkter som får meg til å føle meg vel med håret mitt. De siste månedene (kanskje også de siste to årene) har fokuset mitt vært på å ikke farge eller skade håret mitt mer enn nødvendig. Jeg er jo veldig glad i å rette ut håret, men har også prøvd å kutte ned på det, sånn at ikke håret mitt taper seg helt.

Og siden jeg liker å teste ut nye produkter, er det ekstra gøy at jeg har fått prøvd disse nedenfor i et par måneder nå.

De siste månedene har jeg testet ut et par av HairLust sine produkter. Deriblant sjampoen og balsamen for growth & repair, hårmasken for protein rekonstruksjon og hodebunnsbehandlingen. Håret mitt føles både lett og silkemykt med kombinasjonen av disse produktene. Og jeg er også en hårmaske-slave, så da setter jeg ekstra pris på at den tilfører protein til håret mitt, der det er lite av det.

Jeg vasker håret rundt to ganger i uken og da vasker jeg vekselvis med balsam og kur, altså annenhver vask. Det har gjort at håret mitt føles mye mer spenstig, så det er et supert tips.

Bambusputetrekket "Pure Bamboo Pillowcase" har jeg prøvd ut så lenge nå og har blitt helt avhengig av det. Ikke bare er det skikkelig mykt, men jeg føler den er skånsom mot både ansiktet mitt og håret. Putetrekket er nemlig antibakterielt og allergivennlig og er laget av 100% bambusfibre, som er velegnet til sensitivt hår og hud, allergikere eller tørr hud, blant annet.

Visste dere at bambusstoff, i motsetning til et silkeputetrekk, er et helt vegansk materiale og er derfor cruelty free? Det er iallfall en super grunn til å bruke bambus over silke. Bambus er også et mer miljøvennlig alternativ til et vanlig putevar, fordi bambusplanten vokser raskt og det ikke blir brukt noen skadelige kjemikalier når man gror bambus. I tillegg er fargen usedvanlig fresh.

Her kan du se alle produktene fra HairLust og lese mer om forskjellene mellom bambusputetrekk og silkeputetrekk.

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper