Min nye mini makeover

​Annonse

Bluse: Lindex (annonselenke) / Bukse: Gina Tricot / Sko: Nelly (annonselenke)

Hei dere! I går fikk jeg en veldig etterlengtet hårklipp av tanta mi som er frisør. Ble bare tuppene for å friske opp litt og det ble veldig bra etter min mening. Jeg tok pappas nye Renault Zoe sparkesykkel opp til henne, siden de heldigvis bor like ved. Jeg bare elsker el-sparkesykler. Det er jo mye chillere enn en vanlig sykkel og er også et kjempegreit alternativ når jeg skal følge etter datteren min når hun sykler rundt i gata.

I dag skal jeg jobbe masse i kveld, men ta det relativt rolig nå på dagen. Det er jo meldt oppe i 30 grader, så jeg gleder meg ikke veldig til sminken smelter bort og jeg får heteslag - haha. Jeg bare vedder på at det kommer.

Hallo, hør her. Det grå håret mitt trenger en updatepost - det syntes nå nemlig på toppen av håret når jeg går med lav hestehale. Så nå blir min stressende hverdag eksponert for resten av hverden. Jeg er jo bare 22, men guess what - jeg bryr meg ikke om det! Litt kult er det å endelig bli med på "grått hår"-trenden.

Jeg har også kjøpt denne nydelige blusen som jeg hadde på i går! Den er fra Lindex og minnet meg veldig om Ganni kolleksjonen som florerer (bokstavelig talt) blant bloggere og på instagram nå. Jeg har også bestilt meg to nye kjoler som er ganske så ut-to-date, så gled dere til en liten photoshoot på dem!

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper