Lush: King of Skin

| Celina tester Lush

King of Skin Body Butter

Yey! Endelig kommer Lush anmeldelse nummer to! Denne kom kanskje ikke så langt etter den andre, men jeg har så mange å dele med dere, at jeg bestemte meg like så godt for å lage anmeldelsene litt tett i tett. Dersom du er en Lushie, gratulerer - du har nå funnet en annen Lushie som kan beskrive alle produktene 100% ærlig og med noen ekstra tips og triks. I dag var det Lush sin King of Skin Body Butter som stod for tur. Denne kjøpte meg faktisk for en god stund siden og jeg vet den har gått ut på dato, men siden jeg fant den og prøvde den (og den fortsatt var like god?!), bestemte jeg meg for å ta med denne også.

Jeg elsker at Lush er litt "extra" og viser hvordan man påfører produktene, istedenfor produktbilder! Bildet og filmen over er fra Lush sine egne sider! Min King of Skin er nemlig helt deformert.

Dette er kanskje den rikeste, mest dyptgående og fuktighetsgivende kilden til fuktighetsgivning du kan finne. Ikke overdrevet i det hele tatt! (Men kanskje litt rart ordlagt) Den beskrives som en hudbalsam som skal gjøre huden skinnende, duftende og glatt. Den inneholder blant annet bananer, kakaosmør, sheasmør, rik næringsgivende avokado, hudmykgjørende havremel, jojobaolje og mandelolje. Ingrediensene funker så utrolig godt sammen og det lukter og fungerer fortsatt like godt som da jeg kjøpte den (til tross for at den har smeltet i en firkantet tin og stivnet igjen).

Det står at den skal brukes etter dusjen på varm hud, men jeg brukte den faktisk i dusjen de to siste dagene og OH MAN! Det å komme ut av dusjen ferdig fuktet er så utrolig luksus. Vannet renner av fortere og huden suger til seg fukten, samtidig som at du fortsatt kjenner mykheten sitter igjen på huden.

Hovedgrunnen til at jeg vet denne er utrolig effektiv, er albuene mine. De er knusttørre og supermørke, uansett hvor mye jeg skrubber og smører inn. Men etter jeg har brukt denne, har de blitt mye mykere, noe som også har lysnet de litt. Jeg har også hørt at denne er super for strekkmerker, slik at de healer bedre. Og hello, I have tons - haha! Denne kan jeg tenke meg er luksus å bruke som gravid når magen vokser, men akkurat det kan jeg ikke teste før om et par år (hinter jeg til baby etterhvert?).

Fukten sitter hele dagen og den er virkelig drøy i bruk. Selv om ingrediensene er så ferske, har den holdt seg overraskende bra (selv om jeg vet det ikke er anbefalt å bruke produkter etter best-før datoen). Alle anmeldelsene på Lush sine sider viser kun til gode brukeropplevelser, noe som er utrolig kult. Produktet passer for alle! Dersom du aldri har prøvd noe fra Lush, er dette et produkt som bør være en av dine første. Det er en hit fra første "smøring", hehe.

Just a tip. Denne før oppbevares i en Lush tin i kjøleskapet, ettersom at det er bananer og avokado i den. Da er den også nedkjølende etter en varm dusj, om du velger å bruke den etter du har dusjet, på fuktig hud. Dersom du vil bruke den i dusjen, kommer du til å merke hvor glatt den blir, ettersom at det er oljer i denne som smelter fortere i varme. Legg body butteret på en natursvamp etter bruk, til den er tørr og oppbevar i kjøleskapet igjen.

Så det var mine meninger om Lush sin King of Skin! Har dere prøvd denne? Den ligger på 118 kroner for 75 gram såpe. Lush er kanskje litt dyrere enn andre merker, men de står for veldig gode verdier og legger så utrolig mye kjærlighet inn i produksjonen, de ansatte i butikken og planlegging av produkter fra hovedkontoret. Hver eneste krone er verdt det for min del. Husk også at Lush er cruelty-free og de fleste produktene er veganske (inkludert denne). Så vi elsker Lush, alle sammen - for å si det sånn!

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
Åh, denne hørtes så deilig ut!
nouw.com/anettet
celinastamper
celinastamper,
Ja, den er luksus☺️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper