Lush haul fra Amsterdam!

| Reiser & opplevelser, Skjønnhet fra topp til tå

Nå har jeg gledet meg veldig til å vise dere hva jeg kjøpte på Lush i Amsterdam. Det var nemlig der det gikk mest penger for både Celin og meg - vi er helt obsessed. Vi var på flagship butikken til Lush og en annen som var litt mindre, men fortsatt utrolig bra. Et av mine største tips for dere som elsker Lush, men syntes det er litt dyrt - er å be om testere for de produktene dere er interessert i, for å se om de passer for dere før dere investerer i dem. Jeg var nemlig litt ekstra heldig på flagship butikken, der jeg ba om testere på to ansiktsmasker og han kom tilbake med en liten, vanlig tester, men også en stor full-size. Han sa noen hadde merket den feil og bare: "It`s your lucky day ma`am!". Herregud, det kan man si. Rett som det var fikk jeg jo en gratis full size ansiktsmaske. De ansatte på Lush er virkelig så fantastiske. Hun ene satt seg ned og masserte hendene mine i to minutter med en digg massasjebar. Selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe den også.

Favorittparfymen min fra Lush, "Karma", har fått ny forpakning i solid versjonen og er ikke lenger i en presstube, men en liten krukke. Det er så utrolig smart å ha med en liten parfyme i vesken for å freshe opp i løpet av dagen. Denne lukter også ganske likt som det Lush-butikkene lukter, så kan virkelig ikke klage på det!

Grase Lightning er en gele man påfører kviser, slik at de enten tørker ut eller bare roer seg ned. Jeg har allerede implementert denne inn i skjønnhetsrutinen min og er veldig fornøyd. Kjøpte også Enzymion som er en fuktighetskrem for kompbinasjonshud. Jeg har faktisk hatt denne før, og mener å huske jeg var fornøyd, så det blir gøy å teste denne igjen.

Massasjebaren jeg kjøpte var Wiccy Magic Muscles, som lukter en kombinasjon av pepperminte og kanel. Egentlig lukter den veldig jul, med all kanelen. Det er sterk i lukten og veldig oppfriskende. Den ene siden gir fukt via ulike oljer som sheabutter, kokosoljer og liknende. Den andre siden har aduki-bønner som gir en masserende effekt på huden. Denne er magisk dere! Jeg har slitt med tørre albuer lenge, men denne healer meg virkelig om dagen.

Whipstick er en ny leppepomade som var på markedet før, men som ble tatt av. Den var så populær at folk fikk den tilbake i produksjon igjen, etter litt mediestorm. Denne lukter kakao og inneholder blant annet sheabutter, som gjør leppene utrolig myke og gode.

Sjampobaren "Honey, I washed my hair!" var helt ny for meg, men skal visst være veldig bra for å gi mykt og glansfullt hår. Jeg har prøvd den i noen dager og foreløpig er jeg veldig fornøyd med den!

Jeg fikk tester på Mask of Magnaminty, som er en utrolig god maske jeg faktisk har fra før. Karma Komba er en tester på en fuktighetskrem som lukter som parfymen og Ocean Salt er en ansikts- og kroppsskrubb som er utrolig dyptrensende og antibakteriell (på grunn av saltet).

Sist, men ikke minst kan jeg ikke glemme de to flotte knot-wrap sjalene jeg kjøpte. Lush selger slike sjal, så man kan pakke inn gavene i - noe jeg syntes er utrolig kult og ikke minst miljøvennlig. Jeg skal også vise dere en genial hack, som gjør at du kan lage en skikkelig fin veske ut av sjalene dine. Se opp for innlegg i nærmeste fremtid!

Jeg tok egentlig et bilde av alt jeg kjøpte først, men så glemte jeg å la med whipsticken og parfymen, fordi de allerede lå i veska. Da jeg skulle ta bilder av alt igjen, klarte jeg tydeligvis å glemme å ta med Rainbow såpen som jeg kjøpte til Tia, derfor får dere et singelbilde av den. Jeg brukte den i dusjen i dag og den er skikkelig deilig. herregud den lukter godt, og ikke minst elsket Tia å leke med den og forme den først, for så å bruke den som såpe - ettersom det er en slags formbar såpe-leire.

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
Åå, jeg elsker lush!! så smart med testere😍
nouw.com/anettet
celinastamper
celinastamper,
Ja, Lush er smarte som gir meg det! Kjøper jo alt full-size senere, haha 😃
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper