Kaffe & gjenbruksbutikk

| Mote & tilbehør, Hjem & interiør

I dag har det vært en rolig dag her i heimen. Det har regnet, lynet og tordnet rett over huset vårt her i Sandefjord, så vi har frivillig slappet av inne mesteparten av dagen. Klokken to møtte vi Celin på gjenbruksbutikket Funnet på Framnes, for å kikke der inne. Det er alltid super kjekt å kikke i gjenbruksbutikker, ettersom de aldri er helt like.

Jeg prøvde noen kule solbriller med alt for høy styrke, så jeg er sikker på at jeg sjeler på alle bildene. Vi fant også kule koppestell, gammelt kamerautstyr og fine smykker. Endte ikke opp med å kjøpe noe, men syntes det var utrolig koselig å vandre rundt mens jeg sippet litt på en kaffekopp.

Senere fikk jeg også levert min kjære mac til service. Fant ut av at jeg faktisk hadde tre måneder i forsikring igjen, i tillegg til at den kun er åtte måneder gammel, altså innenfor garantidatoen. Jeg hadde elsket å få en helt ny, siden det har vært så mye forskjellig feil med den fra tidlig av. Men så lenge de får fikset lagringsplass feilen, de seige knappene og snøskjermen - er jeg fornøyd!

Nå gjenstår det å se om jeg orker å rydde i klærne mine i dag eller hva det blir til Hadde vært greit før imorgen, ettersom jeg reisen til Amsterdam klokken 8 fra Gardermoen på fredag. Å ha litt oversikt over klærne er jo en fordel da, og akkurat nå er det ikke mye håp i sikte!

Liker

Kommentarer

deniseparreira
deniseparreira,
Haha! Reiser til Amsterdam rundt det klokkeslettet på fredag selv, men vi skal fra Torp! skal du på weekendtur i Amster eller skal du videre? 😘
nouw.com/deniseparreira
celinastamper
celinastamper,
Nei, så sykt da! Hvor skal du holde til? Jeg skal på weekendtur i Amster til mandag kveld! <3
nouw.com/celinastamper
deniseparreira
deniseparreira,
Så morsomt, haha 😂 Så gøy!! Vi skal på kjærestetur til Haag! vi blir også til mandag 😂🤪
nouw.com/deniseparreira
celinastamper
celinastamper,
Nei, så hyggelig! Kanskje vi krysser veier! 😃 <3
nouw.com/celinastamper
AnetteT
AnetteT,
Heldig! Kos det masse på tur! ❤️
nouw.com/anettet
celinastamper
celinastamper,
Ja! tusen takk❤️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper