Jeg visste ikke jeg var avhengig

| Hjem & interiør

Det har faktisk gått opp for meg de siste dagene, etter endeløse dager hvor jeg er helt utmattet, bare har jobbet og sovet og ikke har overskudd til noen ting. Jeg har en avhengighet! For litt tilbake drakk jeg kaffe to uker i strekk og hadde skikkelig bra med energi, jeg var glad og hoppet rundt. Men etter jeg tok en ubevisst pause har energien falt igjen. Ja, så da var visst jeg også bitt av kaffebassilen - og jeg MÅ tydeligvis ha det nå for å fungere normalt. Men det er helt greit. Om ikke mange dagene begynner Tia på skolen, noe som kommer til å endre helt på hverdagsrutinene våre. Vi må sikkert opp klokken syv hver eneste dag (skal ikke klage, det er jo ikke tidlig). Så må hun ordnes og på SFO før skolen, før jeg kjører til min skole. Og om det ikke er mer enn kaffe som skal til for at jeg skal kunne være supermamma de neste 13 årene Tia skal gå på grunnskole og videregående - SO BE IT!

Jeg begynner forresten på siste året nå! Er ikke det helt sykt. Om ett år har jeg fullført en bachelor og jeg gleder meg som en unge til å bli ferdig. Om jeg fortsetter på en master eller søker jobber er fortsatt litt usikkert, men jeg vet iallfall at jeg skal skrive bachelor-oppgave om samfunnssikkerhet. Tanken om å skrive om noe som sikter seg inn på jobben jeg ønsker, tror jeg er et lurt trekk med tanke på fremtidig jobb. Jeg har veldig, veldig, veldig lyst til å jobbe i DSB.

Som dere ser på bildene over er det litt sneak peak av min nye stue. Både fargen på veggen, noen bilder som speiler seg i refleksjonen av sminkespeilet mitt og nyoppusset spisebord (min mamma er nemlig veldig flink med interiør og har fritt fram til å ordne i leiligheten min).

Men hallo! Nå skal jeg rydde masse i stuen og ta noen fine bilder her, for å forberede noen innlegg om oppussingen så langt! Det er gjort mye som ikke egentlig er vist enda, annet enn i bakgrunnen av andre bilder. Og jeg er såpass stolt av hvordan det har blitt, takket være all hjelpen jeg har fått av foreldrene mine, at jeg nesten må dedikere alle rommene til dem.

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper