Jeg tente fyr på senga!

Early on

Dere... jeg har fastet i snart 20 timer! Jeg prøver ut intermittent fasting, der konseptet er å spise dagens næringshold over et satt, ofte kort antall timer. I går spiste jeg kun fra 11 til 15 og har ikke spist siden. Det å la kroppen ha mange timer på å rense seg i løpet av døgnet, skal visst nok gjøre under for kroppens helse. Jeg spiser heller ikke mindre enn det jeg trenger, men snarere alt ganske tett i tett. Dette er jo litt motstridende med "ofte og lite" som man hører leger sier. Men intermittent faktisk skal visst være veldig effektivt og ikke minst bra for kroppen.

Nå sitter jeg på skolen og venter på at salatbaren skal åpne. Jeg er overraskende nok ikke så utrolig sulten akkurat nå, som jeg forventet at jeg skulle være. Da jeg våknet klokken 7, sultet jeg, men da drakk jeg bare en flaske vann og så gikk det over. Haha... akkurat nå gjør jeg alt for å redde helsen min. Jeg kan ikke leve usunt for alltid. Bare etter å ha prøvd dette ut halvannen dag, har jeg fått mye mer energi og gått ned et par kilo, sikkert mest vann, men utrolig gøy å se at kroppen reagerer.

Og herregud, jeg glemte nesten å fortelle dere at jeg nesten satt fyr på senga i stad. Jeg skulle tenne en fyrstikk for å sette på lyset mitt, men da jeg hadde dratt fyrstikken og den tente seg, knakk halve fyrstikken og delen med fyr havnet i senga! Det er det sykeste jeg har sett på lenge. Jeg måtte blåse og slå for å slukke flammen (veldig liten, vel så merke), men nå har lakenet mitt en sort prikk etter uhellet. Det kunne gått mye verre om jeg ikke merket det med en gang.

I dag skal vi på kino for å se Månelyst i Flåklypa. Jeg har ikke sett Flåklypa siden jeg var liten, så det blir utrolig koselig å gjøre det igjen. Jeg skal også jobbe på byen, sånn i tilfelle noen skal ut i Sandefjord eller Tønsberg og vil være med på på-byen bildene for begge avisene.

Ha en fin dag dere, det skal jeg!

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper