Jeg kommer ikke til å ta leppefillers igjen

| Skjønnhet fra topp til tå

Annonse

I 2015/2016 hadde jeg en periode hvor jeg tok Restylane og Teosyal. Dette var behandlinger jeg fikk sponset og de to klinikkene jeg var på var jeg veldig fornøyd med. Der var det snille og informative ansatte og god oppfølging. Jeg var til og med på NRK Dagsrevyen hos min første klinikk, der reportasjen omhandlet det vel omtalte temaet om sponsing av kirurgiske eller endrende inngrep hos bloggere, og hvorvidt sponsing av dette skulle avvikles for å slakte den pågående trenden om å endre små eller store ting ved en selv, som kunne ha dårlig påvirkning på unge lesere.

Jeg hadde et ønske om å fylle leppene, i og med at jeg ikke hadde så god selvtillit og mislikte smilet mitt. Mye av det var på grunn av at tennene mine før 2015 var veldig korte og nedslitt. Jeg har i senere tid satt på skallfasetter, for å forhindre mer slitasje på tennene (noe som var like mye en nødvendighet som estetisk forandring). Å fylle leppene virket som en veldig god idé for å heve selvtillitten.

Selv om filleren i leppene mine til dels så bra ut etterhvert, er det når jeg ser tilbake på det ikke så mye positivt å si om inngrepet. I ettertid har jeg litt ujevne lepper og en blå strek i munnkroken etter en av sprøytene. Jeg forstår ikke hvorfor den blå streken er der, men det er mulig en blodåre eller rett og slett bare et blått arr. Behandlingen er jo faktisk alt for dyr for mange og resultatet ser som oftest veldig uekte ut. Noe jeg kanskje misliker mest er at mange som tar leppefillers får litt samme uttrykk i ansiktet, og det blir derfor veldig lett gjenkjennelig at man har tatt fillers. Og det at det syntes at man har tatt mye fillers er kanskje ikke det man prøver å oppnå heller. Jeg er uansett en erfaring rikere etter jeg prøvde det og er glad for at jeg er tilbake til mitt naturlige jeg nå, for det er faktisk sånn jeg ser best ut!

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper