Jeg har satt i gang!

| Veien til minimalisme

Tro det eller ei, men etter en fire timer lang powernap og en endeløs prokrastinering, har jeg endelig satt i gang med sorteringen av klærne. Og ikke "kanskje jeg bør spare denne til ditt og datt"-sortering, men sånn på ordentlig. Jeg er foreløpig oppe i fire bæreposer med klær som jeg skal kvitte meg i. I det tempoet jeg jobber nå, tror jeg fort at det kan doble seg. Jeg skal likevel ikke kvitte meg med absolutt alt enda. Noen av klærne som er spesielt dyre eller fine, skal jeg selge på Tise - eventuelt legge bort for en stund, for å se om jeg savner dem eller ei. Men en ting er sikkert. Dersom de ikke gjør meg glad eller får meg til å føle meg fin, beholder jeg dem ikke.

Jeg liker veldig godt 333 metoden. Det er en challenge som utfordrer deg til å kun bruke 33 kles- og smykkeprodukter i tre måneder, for å se hvordan det funker å leve minimalistisk. Tanken er kanskje å gjøre det. Men ettersom det også teller med øredobber, sokker, undertøy og tilbehør, kan det bli en real utfordring!

Mens jeg rydder og sorterer klær ser jeg på "Sierra Burgess Is A Loser" på Netflix. Det er en skikkelig fin tenåringsfilm som jeg virkelig kan anbefale dere. Selv om den er ganske enkel i formen, tar den opp viktige samfunnsproblemer som mobbing, kjærlighet og utseende-press. Dersom noen ønsker å kikke på det jeg selger på Tise, er brukernavnet mitt @celinastamper!

Ha en fin kveld videre!

Liker

Kommentarer

Janne,
åå den regelen skal jeg prøve! Skal sjekke deg utpå tise:D
myonlinediaryy.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Do it! Hehe! Virker skikkelig kult da ☺️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper