Jeg har helt glemt å pakke!

| Reiser & opplevelser

God morgen! I dag blir faktisk en utrolig stressende dag for min del. Jeg reiser nemlig til Amsterdam tidlig i morgen tidlig og jeg har ikke en gang startet å pakke. I løpet av dagen er likevel planen å lage en pakkeliste og oversikt over hva jeg tar med og hvor vi skal bo de tre nettene vi skal overnatte borte.

Heldigvis skal jeg kun pakke en håndbaggasje med tre-fire skift, så det blir en lett koffert og ikke så mye dill dall å ta med. Jeg skal uansett huske å pakke kameraet slik at jeg kan ta masse fine bilder, som jeg allerede gleder meg til å lage innlegg om når jeg kommer hjem. Ettersom dataen er avgårde, får jeg kun blogget via mobilen de neste dagene, men jeg kan heldigvis overføre bilder fra kameraet til mobilen veldig lett.

Nå er det to år siden vi var der sist, og jeg husker ikke hvor det "skjer". Jeg tar veldig gjerne i mot tips til hva vi skal finne på, steder vi kan spise, vintage-butikker og liknende. Vi skal nemlig bo midt i byen, så det blir relativt kort vei til det meste som er sentralt.

Nå må jeg nesten kjappe meg, være så effektiv jeg kan og få pakket alt klart til i morgen. Æææh, jeg gleder meg kjempe mye! "Dette skal jeg ha med til Amsterdam"-innlegg kommer i løpet av formiddagen, stay tuned!

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
Kos deg med pakking i dag! ☺️
nouw.com/anettet
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk, det skal jeg <3
nouw.com/celinastamper
lailan
lailan,
Kos deg i Amsterdam😁
nouw.com/lailan
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper