Jeg gråt ut av ingenting

| Tabu Talk

Tearing up

Det er ikke alltid jeg kan kontrollere meg selv. Ikke at jeg føler at jeg må kontrollere meg selv, men følelser kommer litt uten forvarsel. Det gjorde det imorges. Plutselig begynte jeg å gråte og jeg visste ikke hva jeg var lei meg for, for jeg var egentlig ikke lei meg heller. H var som alltid så god og snill og prøvde å støtte meg så mye han kunne. Men det er jo vanskelig å hjelpe når man ikke vet hvor problemet ligger. Nå er jeg hjemme litt og slapper av på sofaen. Jeg føler meg litt bedre, men det er skikkelig frustrerende å føle seg down, uten å vite hvorfor. Dette med hormoner er ikke lett å forstå seg på.

Det å ha opp- og ned dager er veldig vanlig, iallfall for min del. Nå er jeg nettopp ferdig med mensen, og trodde ikke så sterke hormoner virket inn rett etter (er det ikke som regel før?). Uansett er det viktigste for meg akkurat nå, å ta det rolig før jobb om noen timer, slik at jeg ikke overarbeider meg selv. Dersom noen vet hva som skjer med kroppen når man plutselig bare blir lei seg uten å vite hvorfor, vil jeg gjerne at dere kommenterer og opplyser meg litt! 😊

Håper alle har en skikkelig fin kveld videre! I morgen kommer det en ny video på YouTube kanalen min, så om du vil følge meg kan du trykke her !

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Liker ikke at du gråter for ingenting, men klikket liker fordi jeg kjente meg igjen. Jeg får som oftest slike nedturer når jeg har en overload.
nouw.com/vibeke
celinastamper
celinastamper,
Ja, kanskje det er det som er akkurat nå! Har mye å gjøre lm dagen, men har ikke krefter til å gjøre noe ❤️
nouw.com/celinastamper
vibeke
vibeke,
Da kan det være svaret. Kroppen gir beskjed. Klem ❤
nouw.com/vibeke
celinastamper
celinastamper,
Takk for gode ord ❤️
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
slik er jeg under menstruasjonstid men da er det pga tante rød da. Ekstra følelsesmessig jeg da og kan lett plutselig grine av alt.
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja jeg begynte å grine fordi armen min var så myk liksom😂😂😂
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper