Jeg er så stolt!

Dette er den største dagen i mitt liv som mamma. Min lille, flotte og fantastiske jente har i dag begynt i 1. Klasse. Både hun og jeg er utrolig stolte og spente over hva som er i vente. I tillegg til dette startet hun også på fotball i dag, så nå er virkelig vår nye hverdag godt i gang. Det er ikke ofte jeg deler ting om Tia, men denne dagen deler de fleste foreldre veldig stolt og åpenlyst, så jeg skal ikke legge skjul på at jeg var alt for stolt til å la være.

De siste dagene har vært utrolig fine og jeg kommer til å dele litt bilder fra helgen med dere om litt. Jeg var i bryllup, feiret bursdagen min for familie og venner og var på jobb. Min ekte bursdag er 21. August, så det er jo i morgen allerede! Så da skal jeg en liten tur på skolen tidlig på dagen, og middag med kjæresten min senere på kvelden. Det blir skikkelig hyggelig!

I kveld skal jeg prøve å rydde litt før Tia legger seg, slik at jeg kan slenge meg på sofaen med fotbad, ansiktsmaske og lekser før skolen i morgen. Oppleggene i fagene jeg har nå er lagt opp på en veldig grei måte, med øvingsoppgaver som innebærer alt som kommer på eksamen. Derfor må jeg være flink til å lese jevnt og trutt og løse oppgavene, slik at jeg slipper å slite meg gjennom midterms senere i høst.

Ha en flott kveld videre!

Liker

Kommentarer

Tone Wiksten
,
Så fint innlegg Celina. Tia er så fin på bildet. Klem fra tante Tone.
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk tante! Ja, hun er det aller vakreste <3
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Lykke til <3 og gratulerer med 1 klassing 😊
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk, det er såå gøy 😃
nouw.com/celinastamper
vibeke
vibeke,
For en skjønn jente du har! En milepæl dette 😊
nouw.com/vibeke
celinastamper
celinastamper,
Ja virkelig! Flott jente og stor milepæl, takk! <3
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper