Jeg er forelsket i norgesglasset

| Hjem & interiør

Kokosnøttskåler klikk / Hylle klikk / Glasskrukker klikk / Gryteunderlag klikk / Glasskrukke med korklokk klikk / Plante klikk

En perfekt hylleløsning

Jeg er så glad for at jeg begynte å fylle tørrvarene mine opp i norgesglass. Ikke bare ser det utrolig stilig ut, men det er også mye enklere å holde orden på hva man har av varer, det sparer plass i kjøkkenskapet og man får lyst til å lage mer mat fra bunnen av! Jeg har enda ikke funnet et langt nok norgesglass til spaghetti og jeg er også usikker på om de har det i samme stil. Jeg fant derimot 2l glasset på en bruktbutikk og knakk spaghettien i to. Til det meste andre bruker jeg de vanlige 1l glassene. Etter jeg begynte å fylle det lille glasset med popcorn, har jeg også kokt alt popcornet jeg har spist i kjele med en klatt smør. Jeg har hørt det skal være litt sunnere enn mikroovnen (om man bruker en sunn olje), men det føles også litt "kulere". For det er definisjonen på kult, ikkesant? Popcorn i kjele? Ja.

I går var Tia med meg på skolen da jeg hadde bachelorveiledning. Jeg tror jeg fant litt mer ut av ting, men i denne fasen føler jeg meg fortsatt veldig svevende på alt som er av muligheter. Jeg har iallfall fått snevret meg inn en del, i tillegg til at veilederen min hjalp meg med et par problematikker ekstra, som jeg kan tvinne inn i oppgaven. Han trodde kanskje at minimalisme som livsstil kanskje kunne være mer et fenomen enn en liv laga levestil som står "for alltid". Han ville dermed at jeg skulle finne ut litt mer om grunnlaget til minimalismen og hvor man ser medlemsbasen hører hjemme. Det er mye, jeg vet det.

Straks skal jeg en tur til venninna mi og spille sims resten av kvelden. Jeg prøvde flere timer istad å finne ut av hvordan jeg kunne spille Eventyrerne på oppdrag i Egypt og Josefine & gjengen spillene, men no luck her i gården. Har dere noe tips? Jeg har sååå lyst til å prøve spillene igjen, for jeg husker de gjorde barndommen min så komplett! Så vidt jeg vet må man ha Windows XP og det er en ting jeg ikke orker å investere i... ikke bare for de spillene.

Forresten! De små glassene med tretopp er vintage, så jeg vet dessverre ikke hvor man får tak i de. Jeg arvet de selv fra mamma og det er mulig hun fant dem i en bruktbutikk. De er utrolig fine til å ha hjemmelaget tannkrem i, så det er det mine brukes til!

Liker

Kommentarer

Hegejoh
Hegejoh,
Så fint organisert! Matvarer kan faktisk være fint som interiør og pynt ser jeg!
nouw.com/hegejoh
celinastamper
celinastamper,
Helt enig! Popcorn er jo pent🥰🌱
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper