iPhone XS, Skjelvet & ukesvlogg?!

God kveld dere!

Det er endelig fredag og denne helgen byr på jobb hver natt for min del. Jeg skal likevel passe på å utnytte dagene til å slappe av, spise god mat og prøve å filme en YouTube video til. Jeg fikk tydeligvis forsmak på dette å lage videoer og jeg vurderer å lage ukevlogs hver søndag. Hva tror dere om det? Tanken var da å lage en ukesvlogg hver søndag og en vanlig video på onsdager. Dette er fortsatt litt i plankeggingsfasen, men det hadde vært gøy.

Jeg har også en skikkelig god nyhet (egentlig til meg selv)! Jeg bestilte iPhone XS Gull 256 gb i dag! Jeg er såååå gira, haha! I det siste har telefonen min (iPhone 7 Plus) hengt seg så mye opp, ikke ladet så fort og mistet batteriet så fort. Jeg er heller ikke så imponert over kamerakvaliteten, så jeg gleder meg skikkelig til jeg får min nye. Nå leter jeg også etter et deksel jeg vil ha til denne, så dersom dere har anbefalinger - hit me up!

I kveld skal kjæresten min og meg se Skjelvet på kino. Vi gleder oss helt sinnsykt, fordi vi har lengtet etter å se denne lenge, ettersom Bølgen var en fryktelig bra film. Nå er H på golfturnering, mens jeg har gjort litt shameful shopping på Farmandsstredet. Jeg kjøpte meg en bukse som jeg sårt trengte, en genser jeg har sett på en måneds tid og litt basics. Jeg kjøpte også et nydelig Holzweiler pannebånd i sort, som er perfekt nå på høsten. Gleder meg skikkelig til å bruke det i månedene fremover!

Ha en super kveld videre!

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Digg at du har bestilt deg XS 😉 selv ble jeg ikke imponert av lanseringen til Apple hehe Har iphone X så for meg ble XS og XsMax sånn "wow, den må eg ha". Lag vlogs for det er kjekt å se 😉 Kjekt med litt shopping 😉
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Hehe ja! Jeg som fortsatt har 7 Plus ser dette som et stort hopp, hehe☺️🤙🏼
nouw.com/celinastamper
jgl
jgl,
Har nylig kjøpt x, som dem har slutta å selge.. Vet ikke om det er positivt eller ei, haha! Gratulerer med ny xs <3
Kjekt med litt videoer om man føler seg trygg på det! Jeg anbefaler deksler hos ideal of sweden 😊
Kose dere masse på kino, og god helg <3
nouw.com/jgl
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
Åh, spännande med iPhone Xs!!
nouw.com/ronjaholmstrom
celinastamper
celinastamper,
Ja!! Gleder meg😁
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper